« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
DISCOVERY

Nemogući inženjerski pothvati premijerno na Discovery Channelu

Novi serijal Nemogući inženjerski pothvati, koji se od 11. srpnja u 20 sati prikazuje na Discovery Channelu, odaje počast dostignući­ma tih ljudi

Nemogući inženjerski pothvati
Nemogući inženjerski pothvati (Discovery Channel)
Više o

Discovery Channel

,

Nemogući inženjeski pothvati

Iza svakog naizgled nemogućeg čuda modernog inženjerstva stoji povijesna skupina pio­nira koji su osmišljavali nove tehnike u građevinarstvu, riskirali s neprovjerenim materi­jalima i iz korijena mijenjali svoje polje rada.

Novi serijal Nemogući inženjerski pothvati, koji se od 11. srpnja u 20 sati prikazuje na Discovery Channelu, odaje počast dostignući­ma tih ljudi.

U svakoj ćemo epizodi saznati sve pojedinosti o tome kako su izgrađene i kako funkcio­niraju goleme građevine, zgrade koje obaraju rekorde, ratni brodovi i svemirske letjeli­ce. Iako ćemo tijekom prikazivanja serije uživati u današnjim suvremenim tvorevinama, također ćemo se vraćati u prošlost da bi se prisjetili priča o izuzetnim inženjerima čiji su tehnološki napreci sve to i omogućili. Kako bi suvremene građevine uopće i postojale, da nije bilo rada tih inovatora?

Intervjui sa stručnjacima oživljavaju povijest inženjerstva prepričavajući nam kako su ta nevjerojatna dostignuća oblikovala moderni svijet.

08.07.2015. 11:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh