« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
BLANKA VLAŠIĆ

Nastupom pred punim Poljudom ostvarit ću još jedan san

Najbolja hrvatska sportašica izjavila je kako će joj se nastupom na predstojećem atletskom Kupu kontinenata ostvariti još jedan životni san

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Cropix)
Više o

Blanka Vlašić

,

Poljud

"Cijeli život čekam ovo natjecanje jer sam na Poljudu, ali praznom, nastupila prvi i zadnji put prije 15 godina. Tada sam pitala oca - hoću li ikad nastupiti pred punim Poljudoim, a on je samo slegnuo ramenima. Sada će mi se ostvariti i taj san nakon što sam ostvarila većinu životnih snova. Sretna sam zbog održavanja Kupa kontinenata u Splitu i što sam dio tog cijelog šušura", rekla je Blanka danas na konferenciji za novinare.

Dodala je kako je "jako uzbuđena" uoči nastupa na Poljudu, ali da će emocije sačuvati za nedjelju kada je na rasporedu ženski skok u vis. Ona je istaknula kako joj je važno što će osim nje veličanstvenu atmosferu na Poljudu osjetiti i atletičari iz cijelog svijeta koji će nastupiti na Kupu kontinenata.

"Kako vrijeme odmiče sve više i više uživam u ovome što radim i uživam što sam na ovako visokoj razini. Vjerujem da ću idućih godina postići još više", kazala je vidno zadovoljna Blanka, koja je ove godine osvojila "Dijamantnu ligu", te po prvi put u karijeri postala i prvakinja Europe.

Osvrćući se na svoje ovogodišnje uspjehe ona je naglasila kako je najvažnija motivacija. "Motivacija mora biti ne samo na natjecanjima, nego svakog dana, svakog jutra kad se ustajem imam motivaciju", istaknula je Blanka Vlašić. (hina/metro-portal)

03.09.2010. 18:08:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh