« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
INDIAN WELLS

Nalbandian bolji od Čilića

Čilić i Nalbandian odigrali su ukupno četiri susreta i sva četiri je dobio Argentinac. Nakon Čilićeva poraza više nema hrvatskih predstavnika u Indian Wellsu

Fotografija vijesti
Više o

Marin Čilić

,

Ivo Karlović

,

David Nalbandian

,

ATP Indian Wells

Argentinac David Nalbandian u drugom je kolu ATP turnira u Indian Wellsu bio bolji od našeg Marina Čilića sa 7:6, 7:6, nakon nešto više od dva sata igre, prenosi Hina.

Čiliću je to bio prvi nastup na turniru jer je u prvom kolu bio slobodan i tek drugi ove godine nakon što se oporavio od ozljede koljena. U prvom nastupu je također izgubio, na otvaranju turnira u Delray Beacha bolji od njega bio je Finac Jarkko Nieminen.

Čilić i Nalbandian odigrali su ukupno četiri susreta i sva četiri je dobio Argentinac. Prvu pobjedu je ostvario 2006. u Davis Cupu, a potom je 2010. slavio u Washingtonu i Baselu.

Nakon Čilićeva poraza više nema hrvatskih predstavnika u Indian Wellsu. Ivo Karlović je u prvom kolu izgubio od Lukasza Kubota, Ivan Dodig je poražen od bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, dok je u ženskom dijelu turnira Petra Martić izgubila od Amerikanke Lauren Davis.

12.03.2012. 10:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh