« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
ĆIRIBU ĆIRIBA

Nakon rasprodane premijere novo druženje 16. ožujka u KIC-u

Na „pregledu" u improviziranoj ordinaciji bili su Luka i rakun Pierre te im je uspješno uklonio grica i greca

Djeca su se odlično zabavila
Djeca su se odlično zabavila (Menart)
Više o

Luka Vidović

,

KIC

,

vesela zanimanja

,

Ćiribu Ćiriba

Prošle subote, 23. veljače u Kulturno informativnom centru (KIC), predstavljen je novi interaktivni program za djecu „Čiribu čiriba - vesela zanimanja" s Lukom Vidovićem.

Dvorana je bila dupkom puna, dokazujući da je ova priča o talentiranom iluzionistu i šarmantnom stomatologu bila dovoljno atraktivna da u hladno zimsko jutro one najmlađe i njihove roditelje izmami iz toplih domova.

Sljedeći Čiribu Čiriba održat će se 16. ožujka na istoj lokaciji, no ovaj put uz gosta veterinara.

Osim što smo se zajedno zaputili u svijet iluzije, djeca i odrasli uživali su u smijehu, poklonima, trikovima iz „Lukine čarobne kutije" te u zanimljivom nastupu stomatologa Hrvoja Starčevića. Svoje je zanimanje, iako vrlo ozbiljno, predstavio uz mnogo veselja i ljubavi objašnjavajući klincima i klincezama kolika je važnost zdravih i lijepih zuba.

Na „pregledu" u improviziranoj ordinaciji bili su Luka i rakun Pierre te im je uspješno uklonio grica greca, unatoč tome što su se Luka i Pierre u početku malo bojali pregleda. Naposljetku, ovaj je odlazak zubaru bio duhovit, ali i poučan pokazujući djeci da redovni odlasci stomatologu osiguravaju prije svega zdravlje i ljepotu osmijeha, a smijati bismo se trebali svaki dan J

Sljedeće druženje biti će u  subotu 16. ožujka, kada će Luka i njegov rakun Pierre ugostiti veterinara koji će najmlađe upoznati sa svojim zanimanjem, a djeca će mu moći postaviti sve što ih zanima o radu s životinjama.

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja promicat će jednom mjesečno glumačke i iluzionističke vještine, ali i zanimanja o kojima će djeca sve moći saznati iz prve ruke.

Da su roditelji prepoznali ovaj program kao odlično uloženo vrijeme u svoje dijete, ali i sebe (jer je zabavan i velikima i malima), dokazuje već velik broj rezervacija za sljedeći Čiribu Čiriba, prije službene najave.

Ulaznice se mogu rezervirati putem rezervacije@menart.hr ili kupiti od 1. ožujka u KIC-u, Preradovićeva 5/1, po cijeni od 15 kn do 10.3, a nakon toga po cijeni od 20 kn, neovisno o rezervacijama.

U slobodnoj prodaji je samo 40 ulaznica, a maksimalno 30 ulaznica bit će dostupno putem rezervacija te se moraju preuzeti najkasnije do 10. ožujka u prostorijama KIC-a. 

Ukoliko ostane ulaznica na dan predstave, bit će u prodaji od 10 - 11 sati. Za dodatne pojedinosti molim kontaktirajte rezervacije@menart.hr.

Blagajna u KIC-u radi svakim danom od 9:00 do 16:00

28.02.2013. 12:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh