« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
SVAKA ČAST JOŠ JEDNOM

Najviši hrvatski dužnosnici čestitali Blanki na fantastičnom uspjehu

Premijerka Jadranka Kosor, ministar Radovan Fuchs i predsjednik Ivo Josipović oduševljeni su sportskim vijestima iz Dohe

(Getty Images)
Više o

Blanka Vlašić

,

Jadranka Kosor

,

skok u vis

,

Radovan Fuchs

,

Ivo Josipović

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor čestitala je Blanki Vlašić na osvojenoj zlatnoj medalji na Svjetskom dvoranskom atletskom prvenstvu u Dohi.

"Bravo Blanka i od srca Vam čestitam na osvojenoj zlatnoj medalji na Svjetskom prvenstvu u Dohi, kojom ste obranili zlato iz Valencije i ponovno potvrdili zasluženi naslov svjetske prvakinje! Vaša srčanost, nezaustavljivost u pobjedama te vrhunski rezultati koje nižete iz natjecanja u natjecanje, uistinu Vas svrstava među velikane svjetskog športa. Želim Vam sve najbolje u nastavku atletske karijere, u ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno", stoji u brzojavu.

Čestitkama se pridružio i ministar znanosti, obrazovanja i športa Radovan Fuchs.

"Iskrene čestitke Blanka u ime ministarstva i osobno za obranu naslova svjetske dvoranske prvakinje u skoku u vis. U športu je uvijek najteže u kontinuitetu postizati vrhunske rezultate, a ovo je Tebi, nakon titula svjetske prvakinje na otvorenom u Osaki 2007. i Berlinu 2009., te dvorankog naslova u Valenciji 2008., četvrta titula svjetske prvakinje u skoku u vis. Naše čestitke i divljenje upućujemo i tvojim trenerima Jošku Vlašiću i Bojanu Marinoviću koji će te, uvjeren sam, s jednakim elanom i uspjehom voditi do pobjedničkih postolja i na svim budućim natjecanjima", stoji u čestitci ministra Fuchsa.

I predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović čestitao je Blanki Vlašić na osvojenom naslovu svjetske prvakinje.

"Draga Blanka od srca čestitam na obrani naslova svjetske prvakinje. Svojom upornošću i postojanošću nadmašili ste sve svoje konkurentice i dokazali da ste najbolji na svijetu u svojoj disciplini u ovom trenutku", stoji u čestitci predsjednika Josipovića. (hina/metro-portal)

13.03.2010. 20:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh