« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
filaks

Najveći interes za programe marketinga i menadžmenta

Svi se programi upisuju u radnu knjižicu, a u pripremi su i novi seminari i konferencije

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (www.profitiraj.hr)
Više o

marketing

,

poslovna škola filaks

,

poslovna komunikacija

,

menadžement

Mr. sc. Elvira Mlivić Budeš, direktorica poduzeća Filaks d.o.o., marketinško iskustvo stjecala je radeći u tvrtkama kao direktorica marketinga i client service director u agencijama za tržišno komuniciranje.

Surađujući s učilištima kao stručna suradnica za marketing, prodaju i poslovnu komunikaciju, shvatila je da nitko ne želi suhoparnu teoriju, već primjere i poslovne slučajeve iz prakse.

˝Počela sam kao poduzetnica Ars marketingom, obrtom za poslovno savjetovanje i promidžbu, pružajući marketinške usluge, ali i usluge poslovne edukacije i savjetovanja. Zbog razvoja i rasta obrt Ars marketing prerastao je u poduzeće Filaks d.o.o., koje pruža iste usluge savjetovanja i edukacije.

Održali smo velik broj seminara i radionica te sudjelovali u brojnim konferencijama. Upiti klijenata vodili su nas prema osnivanju ustanove za obrazovanje odraslih i tako smo osnovali Poslovno učilište Filaks, čije je programe verificiralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i upisuju se u radnu knjižicu˝,  objašnjava početke Filaksa Mlivić Budeš. 

Danas Filaks polaznicima nudi programe vezane uz marketing, prodaju, menadžment i poslovnu komunikaciju. Mlivić Budeš kaže da je najveći interes za programe usavršavanja iz marketinga i seminare iz poslovne komunikacije i menadžmenta.

˝Vjerujemo da će u budućnosti klijenti rado birati teme iz osobnog razvoja, jer u zadnje vrijeme sve više osoba samostalno ulaže u edukaciju, odnosno ne plaćaju im poduzeća u kojima rade. Naši predavači iskustvo prenose analizom poslovnih slučajeva i brojnim primjerima iz prakse, potičući diskusiju.

Nastava je interaktivna jer radimo s malim grupama polaznika˝, objašnjava Mlivić Budeš i dodaje da je ključno imati volju uložiti vrijeme i novac u sebe.

Zainteresirani za programe Poslovnog učilišta Filaks informacije mogu potražiti na www.filaks.hr ili na telefon 01 2430 850. Programi usavršavanja su u tijeku, a sljedeća grupa počinje u ožujku 2010. godine za programe: specijalist za oglašavanje i odnose s javnošću, specijalist za prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga, voditelj projekta (u reklamnoj agenciji), voditelj marke i menadžer u malom poduzetništvu (svi u trajanju od 150 sati).

28.10.2009. 15:15:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh