« Horoskop
objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana
EHHH...

Najoraženiji znak horoskopa

Međutim, osobe rođene između 23. srpnja i 22. kolovoza u znaku Lava imaju najviše hejtera, i to ponajviše zbog ljubomore, perfekcionizma i prepotentnosti

Izgledaju slako, ali...
Izgledaju slako, ali... (Arhiva)
Više o

horoskop

,

Lav

,

tamna strana

Svaki znak horoskopa ima svoju tamnu stranu, kao što svaki čovjek ima neku manu, ali astrologija ipak na temelju generalnih osobina donosi najomraženijeg među njima.

Neki će reći da je to sigurno Djevica zbog cjepidlačenja, neki će reći da su to Blizanci zbog dvoličnosti, a neki možda izvuku slatkorječivog Bika ili osjetljivog Raka.

Međutim, osobe rođene između 23. srpnja i 22. kolovoza u znaku Lava imaju najviše hejtera, i to ponajviše zbog ljubomore, perfekcionizma i prepotentnosti. Ljudi se najčešće zasite Lavljeg šefovanja i to može biti najveći uzrok.

Ovo su osobine zbog kojih su Lavovi najomraženiji u Zodijaku:

Arogantni su - nitko oko sebe ne voli ljude s kompleksom superiornosti, a to su definitivno Lavovi. Iznimno su arogantni, puni sebe i teško prepoznaju vlastite mane. Nije lako biti uz njih kad se neprestano hvale sobom i svojim potezima.

Egoistični su - četvrti znak Zodijaka može biti jako sebičan i egoističan. Doista vjeruju da se svijet vrti oko njih i da je u redu učiniti sve da to tako i ostane. Nesvjesno će zanemariti tuđe potrebe kako bi zadovoljili samo svoje. Uvijek prvo misle na sebe.

Jako su ljubomorni - budući da uživaju u centru pažnje, ne čudi i da su ljubomorni. Posebno ako vide da je netko talentiraniji od njih ili da netko dobiva više pažnje. Zahvaljujući njihovoj kompetitivnoj prirodi tuđi uspjeh kod njih će probuditi ljubomoru. U vezama su ljubomorni na partnera ako poklanja pažnju drugoj osobi.

Neprestano traže pažnju - kao vatrenom znaku kojim vlada Sunce, pažnja je nešto što doživljavaju kao da se podrazumijeva. Obožavaju biti u centru pažnje i neće biti mirovati dok se svi pogledi ne upere u njih. Osim toga, teško se mogu poistovjetiti s tuđim problemima.

Tvrdoglavi su - premda je Bik najtvrdoglaviji znak Zodijaka, a ni Jarac ne zaostaje previše, Lav im je opasna konkurencija. Tvrdoglavi su i ništa si ne daju dokazati. Promijeniti mišljenje jednog Lava ravno je nemogućoj misiji, pogotovo ako se radi o nečemu za što smatraju da su o tome promislili-

15.12.2021. 21:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh