« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
ZANIMLJIVO

Najbolji poslovi za znakove horoskopa

Datum rođenja određuje vam razne sklonosti, a između ostaloga svaki znak horoskopa ima neke interese koji su izraženiji i bolje će se snaći u određenim zanimanjima

Kakav su vam posao namijenile zvijezde?
Kakav su vam posao namijenile zvijezde? (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

posao

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

,

idealan posao

Ovan voli uzbuđenje i akciju, tako da su poslovi koji od njih zahtijevaju puno ulaganja fizičke kao stvoreni za njih i najbolje će se snaći kao vatrogasci, policajci ili vojnici 

Bik voli raditi rukama, a kako od toga više voli samo hranu, rješenje je jednostavno - kuhar je pravi izbor za ovaj znak

Blizanci vole učiti nove stvari i obično su izuzetno inteligentni, tako da je njihov entuzijazam i volju najbolje iskoristiti u nastavničkim i profesorskim zanimanjima.

Rak voli brinuti o drugima, to mu je na neki način smisao života, pa je svaki posao koji uključuje suosjećajnost i brigu idealan za njih - od medicinskih sestara do socijalnih radnika.

Lav obožava biti u centru pažnje, kako bi se reklo - pod svjetlima reflektora, pa je odabir zanimanja prilično lagan - gluma je kao stvorena za njih, a svoje će apetite za slavom zadovoljiti i snimanjem reklama.

Djevica je organizirana, hladnokrvna i pedantna, pa prirodni talent za jezike ne bi bilo loše upotpuniti studijem i završiti kao sjajan pisac ili lektor.

Vaga je veliki estet, tako da je logično pretpostaviti kako bi posao dizajnera interijera bio kao stvoren za ovaj znak, jer ionako to rade u svom domu - od toga do karijere je samo jedan mali korak.

Škorpion obožava misterije, još više ih voli rješavati, tako da nije teško pogoditi da je bilo koji posao vezan uz istraživanje idealan za ovaj znak, bilo to rudarenje podataka na internetu ili dinamičan posao privatnog detektiva.

Strijelac se ne može uklopiti u rutinu svakodnevnog posla s radnim vremenom, no kako vole putovati, posao turističkog vodiča ili trener ekstremnog sporta mogu zadovoljiti njihove ambicije da rade nešto što na prvi pogled ne izgleda kao posao.

Jarac je tvrdoglav, uporan i dosljedan, što su odlike pravog biznismena, a njegova organiziranost najbolje će doći do izražaja u poslovima s nekretninama - takvog agenta neće naći.

Vodenjak je inovativan i human znak koji će svoje intelektualne sposobnosti i snažan poriv za pomaganjem drugima najbolje iskoristiti u zelenim tehnologijama budućnosti

Ribe su tople, suosjećajne osobe koje obožavaju životinje, tako da nije teško pogoditi da je za njih idealno zanimanje - veterinar.

27.11.2014. 15:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh