« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
MMM

Najbolji ljubavnici u horoskopu

Koji od horoskopskih znakova najviše daje, a koji najviše uzima u krevetu i kakvi su oni ostali koji ne znaju što bi

Horoskop za ljubavnike
Horoskop za ljubavnike (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

seks

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

ljubavni horoskop

Ovan magnetski privlači ljude, a najbolja im je karakteristika  - odlično se ljube. Često su u seksu nestrpljivi i sebični, no kad ih krene, bit će vam sjajno s njima. Zavesti Ovna možete jedino ako ste inteligentni, spontani i niste sramežljivi.

Bik je najmuževniji znak u zodijak s velikim seksualnim apetitima, a možda je i najbolji ljubavnik od svih znakova. Sve vole polako, uz puno dodira, seks im je kao i sjajan obrok pa mu posvećuju puno vremena i pažnje. 

Blizanci su majstori flerta i zavođenja, inteligentni ljudi koji su, uz to, i vrlo kreativni ljubavnici s kojima vam jednostavno ne može biti dosadno. No, vi biste lako mogli dosaditi njima ...

Rak je izuzetno emotivan znak koji žudi za povezanošću, mekim dodirima i nježnim partnerom. U krevetu su nježni ljubavnici, no ako mislite da ih možete nekažnjeno izdati, grdno se varate.

Lav je uz Bika najčešće spominjan kao najbolji ljubavnik u zodijaku, jer im se strast nikad ne stišava, a jednostavno pršte napaljenošću i samopouzdanjem. Sve što trebaju je vaša pažnja i vratit će je stostruko.

Djevica izgleda mirno i staloženo, no zapravo se radi o izuzetno senzualnim ljudima koji će vas voljeti više nego bilo koji drugi znak horoskopa. Njihov perferkcionizam, s druge strane, može biti malo naporan.

Vaga obožava ugađati drugim ljudima, što ih čini privrženim i pažljivim ljubavnicima punih sentimenta i fantazija koje očekuju da im ispunite. Sklonost eksperimentiranju u krevetu je možda i najveća od svih znakova zodijaka, no možda vam se njihova sklonost flertu neće baš svidjeti.

Škorpion je ipak najseksualniji znak horoskopa, što ga čini sjajnim ljubavnikom, no pazite na njihovu sklonost manipulacijama - fascinantne ličnosti su ujedno i opasni ljubavnici.

Strijelac je kreativan ljubavnik zbog svoje razigranosti i mladog srca, a pomaže i otvoren um za eksperimentiranje. Ipak, mogu biti i hladni i strastveni, to zavisi od vas.

Jarac je pomalo rezerviran i treba se prvo jako zaljubiti da bi došlo do seksa, koji će biti spor ali neće propustiti baš niti jednu erogenu zonu. S njima stvari jednostavno moraju ići polaku, drugačije ne ide.

Vodenjak obožava gola tijela, pa mu je više manje svejedno hoće li doći do veze, ali seksa mora biti. Prilično divlja seksualna energija i eksperimenti najjače su karakteristike ovog znaka u krevetu. 

Ribe su opuštene kad imaju sretnog i pouzdanog partnera, pa će tada veza biti puna fizičke ljubavi i zadovoljstva za obje strane jer obožavaju seks. 

08.05.2014. 15:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh