« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
SAVJETI

Najbolji božićni pokloni za znakove horoskopa

U predbožićnom ludilu često se izgubimo u prevelikoj ponudi, pa nije loše znati što koji znak horoskopa voli dobiti kao poklon

Odaberite božićne poklone prema znaku horoskopa
Odaberite božićne poklone prema znaku horoskopa (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Božić

,

Lav

,

božićni pokloni

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

najbolji božićno pokloni

Božićni pokloni mogu nas izluditi i uzrokovati sate i sate šetnje po trgovinama, sve dok ne ugledamo nešto što bi moglo biti dobro za osobu za koju tražimo. Na sreću, tu je horoskop koji može dati sjajne ideje ...

Ovan voli lijepo izgledati, bez obzira na spol, pa će muškim pripadnicima znaka pravi poklon biti dobar parfem ili oprema za neki sport, a ženama će se svidjeti pokloni poput proizvoda za njegu kose ili tijela, a može i zgodan modni dodatak.

Bik obožava Božić i sve u vezi s blagdanima, a jedan je od rijetkih znakova kod kojih je teže i skuplje zadovoljiti muškarca. Tako će Bikovi biti sretni s nekim poklonom koji ima veze s njihovim hobijem (koji je uvijek skup), a Bikice će se zadovoljiti i s kompletom lijepih svijeća ili svjetlucavim anđelom.

Blizanci obožavaju komunicirati, tako da bilo kakav gadget može biti sjajan poklon, a ženskim pripadnicima znaka udovoljiti je još lakše - bilo što s puno sjaja i šljokica bit će jednostavno genijalno.

Rak obožava stvari vezane uz dom, bio to alat ili kuharica i pregača, a i svaka knjiga koja se bavi kućanstvom, dok će Račicama biti najvažnije da poklon odražava nešto što one vole - tako znaju da ih volite i pamtite njihove želje.

Lav je sav u luksuzu i modernom, i tu ćete se morati dobro ispružiti kako poklon ne bi bio popraćen prezrivim pogledom - što skuplje, to bolje, po mogućnosti unikatno i zadnji krik mode ili tehnologije.

Djevica je čudna što se tiče poklona - muškarce mirno pitajte što da im poklonite, neće se nimalo ljutiti, a ako vas je sram, odaberite nešto za slobodno vrijeme. Djevice, s druge strane, primaju i sitnice s veseljem, jer onda ne moraju brinuti da će se morati istrošiti kako bi vratile poklon istom mjerom.

Vaga voli izgledati elegantno, bez obzira na spol, pa i jednim i drugim možete kupovati modne dodatke, a ako baš niste previše bliski, muškarcima je sasvim uredu neki sjajan koncertni DVD, a ženama fine čokolade ili bilo što ručno izrađeno.

Škorpion pazi na izgled, pa je muškarcima lako izabrati neki dobar remen ili rukavice, bogato opremljenu knjigu o temi koja ga zanima, dok će curama biti teže udovoljiti - one bi romantični put u nepoznato.

Strijelac je praktičan, pa će karte za koncet ili novogodišnji super-tulum o kojem bruji cijeli grad biti odličan poklon, a ako toga nema - nešto svjetlucavo, poput dobrog privjeska za ključeve ili sličnog.

Jarac nije jednostavan za zadovoljiti, pa muškarcima odaberite kakav dobar novčanik ili opremu za računalo, dok će ženama bilo što mucasto i toplo biti kraj svijeta.

Vodenjak, je kompliciran, pa ako ne možete kupiti neki potpuno sumanuti gadget, morat ćete i curama i dečkima smisliti nešto što nitko drugi nema - recimo, kamen s Mjeseca ili figuricu iz Burundija.

Ribe vole osobne poklone, na kojima se mora vidjeti da su napravljeni posebno i samo za njih - od majica preko šalica do skupljih stvarćica, ali jednostavno moraju biti personalizirane da bi one bile sretne. 

 

24.12.2014. 10:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh