« Zagreb
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
SPEKTAKL

Najavljen 13. Festival vatrometa na Bundeku

Najveći, dosad nikad viđen vatrometi složeni su na fronti od preko 400 metara, gdje će biti ispucano više od 5000 projektila

Spektakli na Bundeku
Spektakli na Bundeku (Metro)
Više o

Bundek

,

Festival vatrometa

Tradicija se nastavlja. Zagreb je domaćin trinaestog po redu međunarodnog festivala vatrometa. Tri dana vrhunske zabave i vatrometa koji prethode finalnom događaju 30.6 u ponoć kada ćemo obasjati cijelu metropolu i zajedno proslaviti ulazak Hrvatske u zajednicu europskih naroda. 

I ove godine očekuje vas pregršt dobre zabave s obje strane nasipa. Mnoštvo koncerata i glazbenih sastava za svačiji ukus te zabava za mlađe uzraste i sve koji se tako osjećaju u lunaparku. Naravno tu je i finalni događaj svake večeri u obliku veličanstvenog piromuzičkog vatrometa.

Najveći, dosad nikad viđeni vatrometi složeni su na fronti od preko 400 metara, gdje će biti ispucano više od 5000 projektila. Dolaze nam poznate europske ekipe pirotehničara iz Austrije, Njemačke i naravno najpoznatija hrvatska pirotehnička kompanija Mirnovec pirotehnika koja će biti zadužena za finalni piromuzički vatromet kojim će se simbolično obilježiti ulazak Hrvatske u EU, a trebao bi početi točno u ponoć 30. lipnja.  

Ovo je festival koji svake godine privlači sve više posjetitelja, a odvija se gotovo u centru milijunskog grada i time se na karti zbivanja svrstava  u vrh turističke ponude grada Zagreba te je zbog svoje pozicije rijetkost za takvu vrst događanja uopće.

Bundek daje idealnu poziciju da se priđe bliže gledateljima i pokaže kako to izgleda s one strane ograde. Pozivamo Vas na vrhunsku zabavu pod zvijezdama, zabavu u jednom od najljepših parkova grada Zagreba, na jedinstveni događaj u Hrvatskoj. 

Pozivamo vas na najspektakularniji spektakl za koji znate.  Odbrojavamo dane do ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Proslavimo taj veliki dan zajedno.

26.06.2013. 17:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh