« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
UPS!

Na Trgu je ipak bio postavljen eksploziv!

Iako se spekuliralo da se možda radilo o jačoj pirotehnici tipa topovskog udara, radi se o neutvrđenom eksplozivnom sredstvu

Što je eksplodiralo na Trgu?
Što je eksplodiralo na Trgu? (Metro)
Više o

Zagreb

,

eksploziv

,

eksplozija na Trgu

,

eksplozivno sredstvo

,

Trg eksplozija

Na središnjem zagrebačkom gradskom trgu jučer u ranim jutarnjim satima eksplodiralo je neutvrđeno eksplozivno sredstvo, a ne, kao što se u nekim medijima nagađalo, jače pirotehničko sredstvo tzv. topovski udar, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Obavljenim očevidom utvrđeno je da je došlo do eksplozije zasad neutvrđenog eksplozivnog sredstva, od koje su nastala oštećenja na tlu i okolnim objektima, izvijestili su danas iz policije koja je isključila mogućnost da je riječ o pirotehnici.

U eksploziji koja je odjeknula jučer oko 2,30 sati u blizini spomenika banu Josipu Jelačiću nitko nije ozlijeđen, a policija je događaj okvalificirala kao dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

U policiji nisu željeli otkriti pojedinosti dosadašnje istrage, niti otkriti imaju li sumnjivca, jesu li nadzorne kamere snimile počinitelja i je li s eksplozijom na neki način povezan automobil Golf koji je navodno snimljen u blizini mjesta eksplozije.

24.01.2013. 16:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh