« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
DRAMA U ZAGREBU

Muškarac prijetio da će se zapaliti u automobilu

Pokraj njemačkoga Veleposlanstva u Zagrebu jutros se odigrala nesvakidašnja drama

(Robert Belosević / CROPIX)
Više o

prijetnja

,

samoubojstvo

Nepoznati muškarac jutros je u automobilu parkiranom pokraj njemačkoga Veleposlanstva u Zagrebu prijetio samoubojstvom spaljivanjem, a nakon dvosatna bezuspješna nagovaranja da se preda, policijski specijalci su ga uspjeli svladati i uhititi, rečeno je u zagrebačkoj policiji.

Još nije utvrđen identitet muškarca i razlozi koji su ga naveli da jutros oko 7,15 sati "renaultom 4", splitskih registracijskih oznaka dođe na parking u Humboltovoj ulici, blizu njemačkoga Veleposlanstva i zaprijeti samoubojstvom.

Neznanac je zaprijetio da će se u automobilu politi benzinom i spaliti. Na mjesto događaja ubrzo su stigli vatrogasci, Hitna pomoć i policija, te policijski pregovarač, koji je muškarca dva sata neuspješno pokušavao nagovoriti na predaju. Kako je muškarac odbijao bilo kakvu komunikaciju, policija ga je odlučila svladati. To su učinili policijski specijalci. Po prvim informacijama prilikom intervencije nije uporabljeno oružje i nije bilo ozlijeđenih.

U policiji kažu da je u tijeku utvrđivanje identiteta nepoznatog muškarca i motiva njegove prijetnje. (hina/metro-portal)

05.01.2010. 10:20:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh