« Najave & Događanja
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
HUMANITARNO

Mladi bendovi 18. lipnja na Jarunu nastupaju na StudentFestu

Studentski bendovi pokazat će svoje glazbeno umijeće na festivalu u organizaciji udruge studenata "Indeks''

Jarun Studentfest
Jarun Studentfest (Wikipedia)
Više o

zagreb-info

,

prometni kaos

,

Zenica

,

Dan Dvorane Lisinski

"StudentFest", na kojem će mladi studentski bendovi pokazati svoje glazbeno umijeće, održat će se 18. lipnja na zagrebačkom Jarunu u organizaciji udruge studenata "Indeks", u sklopu humanitarne akcije "Studenti za studente".

Koncert će biti humanitarnog karaktera jer će sav prihod od ulaznica biti namijenjen humanitarnoj organizaciji "Dora" za stipendiranje siromašnih studenata.

Od studentskih bendova nastupit će: Replica, Lotus, Damar, Zakon neba, The Tix, Jura Belković i SOS band, Do 3 minute te Neki novi klinici, a zvijezde Festa bit će Psihomodo pop.

Iz udruge studenata "Indeks" su naglasili da je velik broj njihovih članova u studentskim domovima u sve težem financijskom položaju pa žele pomoći prije svega onima koji rade teške fizičke poslove i noćne smjene kako bi jednom postali akademski građani.

Također, cilj im je potaknuti javnost i nadležne na rješavanje mnogih ozbiljnih studentskih pitanja poput nedovoljnog broja kreveta u studentskim domovima i preniskog iznosa državnih i gradskih stipendija, od 500 do 700 kuna.

Humanitarnu akciju "Studenti za studente" podržava Grad Zagreb, Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti te Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Organizatori StudentFesta su udruga studenata "Indeks" u suradnji sa studentskom udrugom eSTUDENT te Savjet mladih Grada Zagreba. (hina/metro-portal)

21.05.2010. 18:37:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh