« Televizija
objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana
SERIJE

Mini serija Režim na HBO Maxu

Prvi nastavak nove HBO Original miniserije „Režim“ (The Regime), s dobitnicom Oscara Kate Winslet u glavnoj ulozi, dostupna je na HBO Max streaming platformi, dok će nove epizode u ponudu dolaziti ponedjeljkom

Režim
Režim (Arhiva)
Više o

Kate Winslet

,

serije

,

serija Režim

Ova crnohumorna i politički intrigantna miniserija, s dobitnicom Oscara i Emmyja Kate Winslet u glavnoj ulozi, prati jednu godinu unutar suvremenog autoritativnog režima koji se počinje raspadati. Vođa fiktivne nacije u „Srednjoj Europi", kancelarka Elena Vernham, nije dugo napuštala palaču... i postajala je sve više paranoična i nestabilna.

Dok tuguje zbog gubitka oca i gradi političko partnerstvo s SAD-om, Elena pronalazi pouzdanika u Herbertu Zubaku (Matthias Schoenaerts), nestabilnom vojniku koji je sudjelovao u smrtonosnom rudarskom prosvjedu. Dok njezin suprug, savjetnici i kućno osoblje s mješavinom zbunjenosti i užasa promatraju Zubakov utjecaj na kancelarku i geopolitiku, Elenini pokušaji da projicira moć na svjetsku pozornicu dovode do raspadanja i palače i zemlje oko nje.

U seriji glume Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton i Hugh Grant. Izvršni producenti su Will Tracy, koji je ujedno i showrunner i scenarist, Frank Rich, Tracey Seaward, Kate Winslet, Stephen Frears i Jessica Hobbs. Redatelji su Stephen Frears i Jesica Hobbs, a scenaristi su Seth Reiss, Sarah DeLappe, Gary Shteyngart, Jen Spyra i Juli Weiner.

13.03.2024. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh