« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
DOSTA JE BLAMAŽE

Milan Bandić namjerava predložiti potencijalna rješenja za Arenu Zagreb

Zagrebački gradonačelnik najavio je konferenciju za novinare za ponedjeljak na kojoj će se predložiti mogućnosti rješavanja problema oko Arene Zagreb

Milan Bandić
Milan Bandić (Goran Mehkek/CROPIX)
Više o

Milan Bandić

,

zagrebačka Arena

,

Medveščak

,

EBEL liga

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je izvijestio kako će gradska uprava u ponedjeljak predložiti rješenje spornih problema oko Arene Zagreb kojim će se, kako je rekao, jamčiti trenutno rješenje situacije, javlja Hina. U otvorenom pismu javnosti gradonačelnik Bandić pozvao je upravu hokejaškog kluba Medveščaka da neometano nastavi promotivne aktivnosti i pripreme oko utakmica u okviru regionalne hokejaške EBEL lige koje bi se trebale održati krajem siječnja u Areni.

Gradonačelnik Banidć poziva i upravu Ingre da još danas otvori vrata Arene i u cijelosti je stavi u funkciju. "Unaprijed zahvaljujući na razumijevanju i vjerujući u ozbiljnost odgovornih ljudi u upravi Ingre i upravi Arene Zagreb, gradonačelnik očekuje da se od danas više neće dozvoljavati daljnja blamaža zagrebačkog i hrvatskog športa i narušavanje ugleda Grada Zagreba i Republike Hrvatske", stoji u otvorenom pismu.

Konferenciju za novinare na kojoj će izvijestiti o mogućnostima rješavanja spornih problema oko Arene Zagreb gradonačelnik Bandić je najavio za ponedjeljak u 9 sati u Gradskoj upravi. Po podacima iz Medveščaka, za četiri hokejaške utakmice s klubovima iz Austrije i Slovenije, a čije je održavanje zbog "slučaja Arene Zagreb" došlo u pitanje, već je prodano oko 40.000 ulaznica od ukupno šezdesetak tisuća koliko ih je pušteno u prodaju.

08.01.2011. 19:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh