« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
PALJBA PO SDP-U

Mesić: HDZ nije odgovoran za Varšavsku, štetu će platiti građani

POGLEDAJTE VIDEO - HDZ isključivim krivcem za slučaj Varšavska smatra SDP i Milana Bandića

Jasen mesić
Jasen mesić (Dragan Matic / Cropix)
Više o

Milan Bandić

,

Jasen Mesić

,

zagrebački HDZ

,

zagrebački SDP

,

Varšavska

,

Veliki božićni sajam knjiga

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Jasen Mesić izjavio je kako je za probleme u Varšavskoj ulici odgovoran SDP koji 10 godina obnaša vlast u Zagrebu, a nikako HDZ.

Govoreći na današnjoj konferenciji za novinare, uoči sutrašnje izvanredne sjednice Gradske skupštine o "slučaju Varšavska", Mesić je naglasio kako oporbi u Gradskoj skupštini ne pada na um snositi odgovornost za poteze SDP-a i gradonačelnika Milana Bandića koji je kao bivši član te stranke izabran na izborima.

Istaknuo je da se HDZ zauzima za legalistički pristup te da će poduprijeti svaku legalnu odluku i pravorijek mjerodavnih tijela vezanih uz to pitanje te da se te odluke i poštuju. Mislimo da je to jedini način i da je to najbolje za budućnost grada Zagreba, dodao je.

>>Varšavska - neka se više nikad ne ponovi!

Po njegovim riječima SDP zabašuruje gradske probleme, poput financijskih problema u Holdingu, te očekuju i žurne odgovore na to pitanje.

Mesić je, upitavši što SDP nudi i kako misli riješiti to pitanje, dodao da će HDZ-ovi zastupnici sutra sigurno sudjelovati u radu skupštine iako su mediji najavljivali da neće.

Mesić ocjenjuje kako jedino novi izbori za gradsku skupštinu i gradonačelnika mogu riješiti te probleme jer su oni i nastali suradnjom SDP-a i gradonačelnika Milana Bandića.(hina/metro-portal)

19.07.2010. 13:31:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh