« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
MICHAEL SCHUMACHER:

Mercedes ima bolid za naslov prvaka

Iako je priznao da ne može uspoređivati sadašnji bolid s lanjskim Schumacher ne dvoji da je novi Mercedesov automobil iznimno kompetitivan

(Getty Images)
Više o

Mercedes

,

Formula 1

,

Michael Schumacher

,

Brawn GP

Povratnik u Formulu 1 Michael Schumacher uvjeren je kako je bolid Mercedesa u kojem će se natjecati u predstojećoj sezoni dovoljno dobar za borbu za naslov svjetskog prvaka.

Iako je priznao da ne može uspoređivati sadašnji bolid s lanjskim, kad je momčad nosila ime Brawn GP, sedmerostruki svjetski prvak nimalo ne dvoji da je Mercedesov automobil iznimno kompetitivan.

"Potpuno sam uvjeren da imamo bolid s kojim ćemo se boriti za naslov. Teško je reći gdje smo u odnosu na lani budući da ne znam podatke o prošlogodišnjem bolidu", rekao je Nijemac, dodavši kako ponovno uživa za upravljačem nakon trogodišnje stanke.

"Ponovno voziti ovakav automobil, to je onaj stari sjajan osjećaj kakav jako dobro poznajem. Ništa nije ni blizu tome. Moje su baterije na kraju 2006., kad sam se umirovio, bile prazne. Nisam želio nastaviti. Ali, baterije su sada opet pune", zaključio je Schumacher. (Totalsport)

16.02.2010. 18:19:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh