« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
EBEL LIGA

Medvjedi se oprostili od Arene porazom od Linza

Hokejaši Medveščaka izgubili su od vodeće momčadi lige Black Wings Linza, rezultatom 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)

Fotografija vijesti
Više o

Arena Zagreb

,

Medveščak

,

hokej

,

EBEL liga

,

Black Wings Linz

U susretu 1. kola drugog kruga EBEL lige u hokeju na ledu Medveščak je u Areni Zagreb izgubio od vodeće momčadi lige Black Wings Linza 0:2 (0:0, 0:1, 0:1), javlja Hina.

"Medvjedi" su na otvaranju drugog kruga, ujedno i oproštaju od zagrebačke Arene imali priliku pobjedom preuzeti vodstvo, no nisu uspjeli. Linz je slavio golovima Curtisa Murphyja (25:14) i Martina Meiera Grabhera (44:09), dok je Alex Westlund sakupio 31 obranu.

Nakon 44. odigrana kola liga se podijelila u dvije skupine - u jednoj je prvih šest klubova koji su osigurali doigravanje, a u drugoj preostalih pet ekipa koje se bore za ulazak u play-off. Do sada osvojeni bodovi su brisani, a prvoplasirana momčad je dobila četiri, drugoplasirana tri, iduće dvije momčadi dva i jedan bod, a peti i šesti su ušli u drugi krug bez bodova. Medveščak je tako u drugi krug natjecanja krenulo sa samo jednim bodom minusa iza Linza, premda je nakon 44 odigrana kola imali osam bodova zaostatka.

Nakon završetka 'Ice Fevera' u Areni, Medveščaku sada slijede četiri gostovanja. U utorak, 24. siječnja u Klagenfurtu protiv KAC-a, tri dana kasnije u Ljubljani protiv Olimpije, 29. siječnja kod Albe Volan, te 31. siječnju u Salzburgu kod Red Bulla.

22.01.2012. 21:10:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh