« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
DOIGRAVANJE

Medveščak poražen od Red Bulla 1:5

Nakon poraza u gostima, Medvjedi su od Salzburga izgubili i na domaćem terenu, a treća utakmica igra se u nedjelju, ponovno u Salzburgu

(Nenad Dugi/Cropix)
Više o

Red Bull Salzburg

,

Medveščak

,

EBEL liga

Hokejaši Medveščaka izgubili su i drugu utakmicu polufinala doigravanja EBEL lige, ovoga puta na domaćem terenu u Domu sportova od Red Bulla iz Salzburga sa 1-5 (0-2, 0-1, 1-2), te u seriji koja se igra na četiri pobjede gube sa 0-2.

Gosti su vrlo brzo došli do velike prednosti zahvaljujući golovima Ryana Duncana (3:10, 4:28) nakon čega je trener Medveščaka Ted Sator promijenio vratara - umjesto Gašpera Krošelja na gol je stao Robert Kristan koji je s nekoliko odličnih obrana spriječio goste da već u prvoj trećini riješe utakmicu.

U drugoj trećini Medveščak je prvi put u seriji uspio konkretnije zaprijetiti vratima Red Bulla, ali vratar Divis je branio odlično, dok je Manuel Latusa (34:40) povisio na 3-0 u trenucima dok je Medveščak imao igrača više na ledu.

Jedini pogodak za Medveščak postigao je Alan Letang (43:35) i to s igračem manje, ali taj gol nije označio početak preokreta. Štoviše, gosti su do kraja utakmice postigli još dva gola preko Michaela Schiechla (50:19) i Daniela Welsera (53:29).

Treća utakmica igrat će se u Salzburgu u nedjelju. (hina/metro-portal)

11.03.2010. 21:20:33
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh