« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
ZIG ZAG

Medveščak pobijedio KAC i osigurao mjesto u doigravanju

Medveščak ima nedostižna tri boda prednosti ispred devetih Jesenica, Medvjedi su briljirali u Klagenfurtu

Medveščak
Medveščak (Drago Sopta/CROPIX)
Više o

Medveščak

,

EBEL liga

,

KAC

Medveščak je u pretposljednjem kolu EBEL lige osigurao mjesto u doigravanju. Medvjedi su u gostima pobijedili KAC 4-1 (1-0, 3-0, 0-1), prenosi Hina. 

Medveščaku je u prilog išao i ishod susreta u Jesenicama gdje su domaćini izgubili sa 1-3 od Graz 99ersa, te tako izgubili sve izglede za ulazak u doigravanje. Prije posljednjeg kola osmi Medveščak ima nedostižna tri boda prednosti ispred devetih Jesenica.

Medveščak je iskoristio činjenicu da je KAC još ranije osigurao prvo mjesto uoči doigravanja, te je nakon dvije trećine stigao do prednosti od 4-0 pogocima Franka Banhama (12:35), Dona MacLeana (21:20), Dominika Kanaeta (32:38) i Johna Hećimovića (36:00). Počasni pogodak za domaće postigao je Manuel Geier (50:52).

Prema trenutačnom stanju na ljestvici Medveščak bi u četvrtfinalu doigravanja igrao upravo protiv KAC-a. No, u posljednjem kolu Medvečak će imati priliku preskočiti Olimpiju na sedmom mjestu koja ima bod više u slučaju domaće pobjede protiv SAPA-e iz Fehervara u petak, te neuspjehu Ljubljnčana protiv KAC-a.

Doigravanje u EBEL ligi počinje već u nedjelju.

22.02.2011. 21:39:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh