« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
U GOSTIMA

Medveščak izgubio od Klagenfurta 1:3

Unatoč porazu, Medveščak ide u doigravanje, a do kraja regularnog dijela sezone preostaju im još četiri susreta

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Damir Krajač/Cropix)
Više o

Medveščak

,

doigravanje

,

EBEL liga

U susretu 50. kola EBEL lige u hokeju na ledu Medveščak je u Gradskoj dvorani u Klagenfurtu izgubio od aktualnog prvaka KAC Klagenfurta 1:3 (0:2, 1:1, 0:0).

Bila je to šesta utakmica Medveščaka i Klagenfurta ove sezone. Medveščak je dobio sve tri domaće utakmice, ali i izgubio sve tri na gostovanju.

Domaćin je poveo golom Dietera Kalta u šestoj minuti prve trećine, a na 2:0 povećao je Gregor Hager u osmoj minuti. U 28. minuti KAC je drugom golom Kalta stigao do prednosti od tri gola, a Mike Oullette je u 38. minuti postavio, kasnije se pokazalo konačnih 3:1.

Medveščak je i prije ove utakmice osigurao plasman u doigravanje, a do konca regularnog dijela sezone očekuju ga još četiri utakmice. Prvo su na rasporedu tri gostovanja, u petak u Ljubljani protiv Olimpije, u nedjelju 7. veljače u Grazu, a dva dana kasnije u Linzu. U posljednjoj utakmici igrat će 19. veljače u Domu sportova protiv Albe Volan.

Nakon poraza u Klagenfurtu hokejaši Medveščaka pali su na sedmo mjesto EBEL lige, a u vodstvu je Graz ispred Salzburga i Linza. (hina/metro-portal)

02.02.2010. 22:16:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh