« Televizija
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
NAJAVE

MAXtv: novi filmski kanali i utrke Formule 1

Osnovni paket postaje bogatiji filmskim sadržajem te će uključivati Kino TV I M1 kanale

Novosti u MaxTV ponudi
Novosti u MaxTV ponudi (MaxTV)
Više o

MAXtv

,

program

Hrvatski Telekom nastavlja s aktivnostima koje korisnicima MAXtv-a osiguravaju najbolji izbor programskog sadržaja na tržištu. Tako od 1. travnja korisnici u Osnovnom paketu mogu pratiti nove filmske kanale Kino TV i M1, dok je za korisnike Proširenog paketa omogućeno praćenje vrhunskog  filmskog sadržaja na M1 Gold I AXN Spin kanalima.

Uz najbolji filmski sadržaj novitet u ponudi MAXtv-a od ovog proljeća su sve utrke najskupljega automobilističkog natjecanja na svijetu, Formule 1, koje će ekskluzivno biti prikazivane na kanalu Arena Sport 2. Istodobno, kanali Diva i Sci-Fi  od 1. travnja više neće biti dio MAXtv ponude.

Osnovni paket postaje bogatiji filmskim sadržajem te će uključivati Kino TV I M1 kanale. Filmski program Kino TV pokriva široki žanrovski raspon, od romantičnih komedija i drama preko horora, akcijskih filmova i svjetskih hitova pa do hvaljenih dokumentaraca, pobjednika festivala u Cannesu, Berlinu i Veneciji te Oscara. M1, produkcijski i sadržajno visokokvalitetan i u potpunosti lokaliziran kanal, gledateljima će nuditi preko 20 sati filmskog programa dnevno. To je još jedan od dokaza kako MAXtv svoju premium ponudu sadržaja neprestano obogaćuje novim kanalima upravo prema zahtjevima korisnika.

„Kako bi program koji nudimo u sklopu MAXtv-a što više prilagodili korisnicima, neprestano unaprjeđujemo ponudu kvalitetnih i atraktivnih filmskih kanala. Analize pokazuju da su, uz sport, upravo filmovi i serije najgledaniji dio MAXtv-a, stoga smo upravo u tim segmentima odlučili obogatiti sadržaj i omogućiti još bolje korisničko iskustvo. Osim toga, s ponosom mogu istaknuti kako sve utrke Formule 1, najspektakularnijega automobilističkog natjecanja na svijetu donosi ekskluzivno samo MAXtv i to već u osnovnom paketu", istaknuo je Richard John Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma.

Korisnicima Proširenog paketa bit će omogućeno praćenje M1 Gold programa koji gledateljima nudi 24 sata filmskog programa uključujući premium naslove i filmove novije produkcije. A za sve obožavatelje energične zabave i vrhunskih serija odsad je dostupan kanal  AXN Spin koji u svom programu nudi širok spektar sadržaja - od pustolovnih, humorističnih, dramskih, SF i tinejdžerskih serija.

Osim najbolje usluge i najvećeg broja TV kanala dostupnih u HD rezoluciji, MAXtv nudi i niz dodatnih mogućnosti i funkcionalnosti koje korisnici mogu koristiti kroz cijelo vrijeme trajanja ugovorne obveze. Svim korisnicima omogućeno je mijenjati dodatne TV pakete, osigurana je mogućnost snimanja i gledanja sadržaja unatrag, a sav sadržaj može se pratiti na svim smart uređajima, bez brige o potrošnji prometa. A sve to upravljanjem i pretraživanjem TV programa putem smartfona i jednostavnim prebacivanjem slike s mobilnog uređaja na TV.

29.03.2018. 17:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh