« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
EHH, DA

Mane znakova horoskopa u ljubavi

Svaki znak horoskopa ima neke svoje mane s kojima se dobro upoznati, pogotovo ako se radi o manama kad je u pitanju ljubavni odnos

Što je loše kod Ovna, a što kod Vage
Što je loše kod Ovna, a što kod Vage (Arhiva)
Više o

Ribe

,

ljubav

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

mane

,

znakovi horoskopa

Ovan je najeksplozivniji znak horoskopa pa mu kontrola bijesa nije jača strana, kao ni nezrelo i uzbuđeno ponašanje koje odaje nestrpljivost. Dodajte zdravu dozu egoizma i ... evo vam Ovna.

Bik je nevjerojatno tvrdoglav, uvijek i svugdje treba imati prioritet pred drugima, a kako se emotivno teško otvaraju, nije lako s njima ...

Blizanci su promjenjive volje, vole šarmirati ali ne ispunjavaju obećanja jer su nepouzdani i ne može se računati na njih. Sve im dosadi vrlo brzo, pa je život s njima cijeli niz napuštenih ideja i poluzavršenih projekata. Sretno!

Rak često mijenja raspoloženja, pa vas lako mogu povrijediti njegove riječ kad mu crnilo zavlada mozgom, ovisnost o vezi i domu toliko je izražena da je nekad naporna, a uz sve to, život s njima je dosadno predvidljiv.

Lav nikad neće nekoga voljeti kao sebe, pa se uz njega teško osjećati sigurno jer flerta uvijek i svugdje, neće nikad priznati da je u krivu, a njegova je arogancija nekad nepodnošljiva.

Djevica će analizirati sve oko sebe do beskraja, nikad neće stići ništa pokrenuti (pa ćete morati vi), a nesigurnost i durenje nakon svađe mogu biti izuzetno naporni.

Vaga govori ono što želite čuti, a ne ono što misli, pa im ni igrice nisu strane, a njihova će taština često uzrokovati probleme jer će se okrenuti protiv vas čim pomisle da niste 100 posto na njenoj strani.

Škorpion je ljubomoran do bola (doslovno), a kako je vješt manipulator, često ćete se osjećati kao da ste na vlaku smrti. Kad tome dodamo "nevine" laži kojima su skloni i stalnu spremnost na svađu, dobivamo tešku osobu za zajednički život.

Strijelac loše sluša, iako obožava govoriti, morate ih stalno zabavljati i pritom biti spremni na to da "oni sve znaju", a kako obožavaju dominirati, pravi su majstori kad treba povrijediti nečije osjećaje.

Jarac će uvijek uspjeh i posao staviti ispred partnera, spontanosti nema ni u tragovima, a vaše greške pamte kao slonovi i stalno vam ih nabijaju na nos. Njima se jedino možete prilagoditi, jer takvog ljubitelja kontrole nećete nigdje upoznati.

Vodenjak živi u snovima, a sklonost držanju predavanja je iscrpljujuća za ostatak svijeta. Liberalni su samo na papiru, jer svijet gledaju isključivo kroz svoje naočale koje su prilično iskrivljenog pogleda. Razmišljaju stalno, osjećaju - rijetko.

Ribe ne slušaju jer su zamišljene, pa sve morate barem dva puta ponoviti, a ako ih pritom nagovarate da nešto započnu, sretno - morat ćete ih tjerati da to i završe. Iako žrtvuju svoje potrebe zbog drugih, zapravo samo razmišljaju o tome što njima treba.

11.10.2014. 16:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh