« Zagreb
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
MLJAC!

Mali plac ima nove lokacije u centru grada i Novom Zagrebu

Lokalne organske proizvode od sada možete nabaviti srijedom u Centru Kaptol u Novoj Vesi i petkom u Supernovoj u Buzinu

Dođite na Mali plac po zdravu hranu
Dođite na Mali plac po zdravu hranu (Mali plac)
Više o

Centar Kaptol

,

Supernova centar

,

Mali plac

Nakon brojnih ljetnih izdanja na otvorenom, jedinstvena mobilna tržnica lokalnih organskih proizvoda malih proizvođača - Mali plac - seli na dvije nove lokacije. Tjedna zdrava nabavka domaćih namirnica od sada će se moći obaviti u strogom centru grada, ali i Novom Zagrebu.

U jesensko-zimskoj sezoni Mali plac održavat će se srijedom u Centru Kaptol u Novoj Vesi i petkom u Supernovoj u Buzinu u svom već poznatom after-work terminu, od 15 do 19 sati. Na novim lokacijama nastavit će tako svakoga tjedna okupljati više od deset malih proizvođača koji prodaju prirodno uzgojene lokalne proizvode iz vlastite proizvodnje.

Mali plac u zadnjih je šest godina postao poznati gastronomski projekt, prvenstveno zahvaljujući svom mobilnom karakteru te selekciji OPG-ova i lokalnih proizvoda koji dolaze iz poznatog izvora i proizvedeni su na održiv, ekološki način, kao i posebnom pristupu kojim potiče direktnu interakciju proizvođača i potrošača, bez posrednika i prekupaca.

Tako se na Malom placu možete povezati s pravom hranom, ali i ljudima koji ju proizvode, a uz zdravu nabavku, možete i popričati s malim proizvođačima te iz prve ruke doznati sve što vas zanima o proizvodima koje kupujete.

Više informacija o događanjima možete pronaći na web stranici: www.mali-plac.org ili Facebook stranici: www.facebook.com/maliplaczagreb

25.09.2018. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh