« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
"TEHNIČKI RAZLOZI"

Madonna otkazala koncert u Zagrebu

Svi kupci ulaznica za zakazani koncert povrat novca mogu ostvariti od 19. ožujka 2012. na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupili

Fotografija vijesti
Više o

Madonna

,

otakaz koncert Madonne

Službeno zbog tehničkih razloga, a neslužbeno zbog malog broja prodanih karata, promotori su otkazali koncerz Madonne u Zagrebu, koji se 11. lipnja trebao održati na maksimirskom stadionu, prenosi Hina.

Objašnjavajući razloge otkazivanja koncerta, predsjednik Uprave Adria Zabave Vladimir Ivanković izjavio je kako ta tvrtka nije mogla "ići ispod nekih dogovora s domaćim partnerima i preuzeti logističke obveze" koje su pred njih naknadno stavljene, a odnose se na način korištenja stadiona, navodi se u priopćenju.

"S obzirom na to, zajednička je odluka da bez toga logistički nije moguće organizirati koncert na zadovoljavajući način, koji ne bi donio gubitak svim stranama u projektu", dodao je Ivanković.

Svi kupci ulaznica za zakazani koncert povrat novca mogu ostvariti od 19. ožujka 2012. na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupili, dok će onima koji su ulaznice kupili online iznos biti vraćen na njihove kartice, izvijestili su organizatori koncerta.

Oni koji su ulaznice kupili u uredu Adria Entertainmenta, bez obzira na način plaćanja, povrat novca mogu ostvariti jedino na tom prodajnom mjestu, stoji u priopćenju.

09.03.2012. 11:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh