« Televizija
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
TLC

Ljubav je najbolji motiv za gubitak kilograma

Uz pomoć osobnog trenera suočit će se s vagom - i nekim emocionalnim preprekama - i za to vrijeme naučiti kako ponovno zavoljeti sebe i pronaći hrabrost da se upuste u rizik zbog ljubavi

Slaba šansa - ljubav može sve
Slaba šansa - ljubav može sve (TLC)
Više o

serije

,

TLC

,

Slaba šansa

Ljubav je najbolji motiv za gubitak kilograma, to dobro znaju sudionici serijala "Slaba šansa" koji se subotom u 20 sati prikazuje na kanalu TLC. 

Kamere TLC-ja prate 8 pojedinaca koji žele značajno izgubiti na težini kako bi nadišli svoj manjak samopouzdanja i pronašli ljubav. Svaka epizoda istražuje tromjesečno putovanje jedne osobe, na kojemu će pokušati izgubiti ciljanu težinu i konačno odlučno priznati svoje osjećaje osobi koja joj se sviđa.

Naši junaci prisežu da će se za 90 dana susresti sa svojim simpatijama - potpuno preobraženi. Uz pomoć osobnog trenera suočit će se s vagom - i nekim emocionalnim preprekama - i za to vrijeme naučiti kako ponovno zavoljeti sebe i pronaći hrabrost da se upuste u rizik zbog ljubavi.

Jedna od kandidatkinja, Cheyanne Lent ima 27 godina i teži 97 kilograma. Boji se da nikad neće smoći hrabrosti i prići Reaganu koji joj se sviđa još iz tinejđerskih dana. Odlučila je zato poduzeti sve što je u njenoj moći kako bi izgubila 30 kilograma, skupila hrabrost i osvojila muškarca svojih snova.

Na njenom životnom putu dogodit će veliki obrati i Cheyanne će shvatiti da se ne mora ograničavati starim željama.

08.06.2016. 12:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh