« Zagreb
objavljeno prije 11 mjeseci
DOĐITE

Ljeto se vraća na Zrinjevac

Posjetite zelenu ljetnu oazu u centru Zagreba i zabavite se na najstarijem kulturnom festivalu

Još jedno sjajno Ljeto na Zrinjevcu
Još jedno sjajno Ljeto na Zrinjevcu (Arhiva)
Više o

program

,

Ljeto na Zrinjevcu

Zagrebačku kulturnu ljetnu scenu i ove će godine obogatiti najstarija jedinstvena manifestacija u . najljepšem zagrebačkom parku.

Posjetite nezaobilazno Ljeto na Zrinjevcu koje u zelenoj oazi samog centra grada traje od 19. srpnja do 4. kolovoza, kada će stanovnici grada, ali i brojni turisti, moći uživati u ovoj cjelodnevnoj manifestaciji.

Pomno osmišljen bogati glazbeni, zabavni i gastro program odvijati će se od 10 sati ujutro do 23 sata naveče u tri „zone" u kojima će svatko moći pronaći ponešto za sebe.

U Sportskoj zoni vas čeka MNK Futsal Dinamo, Mario Valentić te brojne sportsko-rekreativne aktivnosti. U Kids zoni će se odvijati niz kreativno edukativnih radionica i igraonica, a u suradnji s Hrvatskom poštom djeca će imati priliku izrađivati razglednice Pozdrav iz Zagreba. Dok se vaši najmlađi igraju, predahnite u Chill zoni u kojoj se možete i rashladiti te okrijepiti od nesnosnih zagrebačkih vrućina uz raznoliku gastro ponudu.

Večeri su rezervirane za koncerte na otvorenom, nastupe DJ-a i stand up komičare. Prvu večer programa Ljeta na Zrinjevcu, Glazbeni paviljon postaje pozornica za grupu Pavel, a Zrinjevac vatreni plesni podij. Centralni događaj Ljeta na Zrinjevcu je nastup megapopularne pop grupe Detour, o kojoj zasigurno sve znate. Njihov nastup 27. Srpnja dodatno nosi epitet neizostavan s obzirom da će nastupiti uz pratnju gluhih violinista pod vodstvom violinistice Renate Novoselec iz projekta Violinmusic4all. Bit će tu i zabave, pa će vas 31. Srpnja nasmijati Vlatko Štampar, a 2. kolovoza rasplesati Bang Bang, skupa s Frankom Batelić i još nekih slatkih iznenađenja.

Lijepa ljetna večer, vrući ritmovi i osvježavajuća pića idealna su kombinacija za savršen provod na Ljetu na Zrinjevcu. Budite i vi dijelom ovog jedinstvenog događaja i osjetite nezaboravnu ljetnu atmosferu u srcu grada.

https://www.facebook.com/ljetonazrinjevcu/

11.07.2019. 10:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh