« Zagreb
objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci
GOTOVO...

Ljeto na Zrinjevcu – vidimo se dogodine

Ljeto na Zrinjevcui ove je godine snažno obilježilo zagrebačku ljetnu festivalsku scenu

Ljeto na Zrinjevcu
Ljeto na Zrinjevcu (Arhiva)
Više o

Ljeto na Zrinjevcu

Zelena zagrebačka oaza i ovo je ljeto bila omiljena destinacija mnogobrojnih posjetitelja kroz pomno osmišljen program Ljeta na Zrinjevcu: rasplesane ljetne večeri, bogati dnevni program, kreativne radionice, kutak za odmor i razonodu, bogatu gastro ponudu.

Obilje zabave u tri festivalske zone

U zdravom tijelu zdrav duh, a za sport i rekreaciju, kroz program za djecu i odrasle, pobrinuli su se Mario Valentić i MNK Dinamo Futsal. Osim dobre zabave i sportskog duha, djeca su se zabavljala i uz kreativne radionice, pa su tako izrađivali i poštanske razglednice Pozdrav iz Zagreba koje su, zahvaljujući podršci Hrvatske pošte, doputovale i na njima željene adrese, razveselile primatelje diljem Hrvatske i svijeta.

Posjetitelji su mogli predahnuti u chill zoni koja je bila scenski i aktivnošću obogaćena jedinstvenom krletkom. Osim što se dobro uklopila u prirodno zeleno okruženje, posebno atraktivno je bilo fotografirati se u njoj uslijed čega su posjetitelji imali priliku „aktivirati" si virtualna krila, a zahvaljujući podršci Nokije.

Cjelodnevni program zaokružen izvrsnim večernjim nastupima

Za dobru zabavu i rasplesanu atmosferu pobrinuli su se brojni glazbenici i zabavljači kao što su grupe Pavel, Apokalipso, Bang Bang i Film music orcestar, zatim Franka Batelić, Ivan Jelić, Elma Burnić, DJ Mario Palmer, Gordana Marković, Dino Antonić, Luce, a za provale smijeha pobrinuli su se Vlatko Štampar, Peđa Bajović i Aleks Curaća Šarić. Vrhunac ovogodišnje manifestacije bila je grupa Detour uz pratnju gluhih violinistica iz projekta Violinmusic4all. Jedinstvena metoda autorice i violinistice Rentate Novoselec privukla je velik broj posjetitelja i medija koji su imali priliku uživati u posve drugačijim izvedbama Detourovih hitova Bez tebe, Zaljubila sam se, Tvoje lice se promijenilo, Skrivena.

Ova najstarija manifestacija obogatila je Zagrebačku kulturnu ljetnu scenu. Iznimno smo ponosni da smo gostima grada Zagreba, ali i Zagrepčanima pružili dobru zabavu kojoj su se s veseljem vraćali svakodnevno. Zagreb je još jednom dokazao kao izvrsna turistička destinacija. Zahvaljujemo Gradu Zagrebu na podršci, kao i svim sponzorima i ugostiteljima.

Veselimo se idućem ljetu i svim užicima te iznenađenjima koja su već u pripremi za Ljeto na Zrinjevcu 2020.

https://www.facebook.com/ljetonazrinjevcu/

12.08.2019. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh