« Ostali sportovi
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
NAJHLADNIJA LJETNA UTAKMICA

Ljetna utakmica hokeja na ledu 6. srpnja na Hvaru

U centru grada Hvara prvi put će se održati revijalna hokejaška utakmica

Medveščak
Medveščak (Cropix)
Više o

Medveščak

,

Hvar

,

hokej na ledu

Prva utakmica hokeja na ledu u Hrvatskoj održat će se usred ljeta i to u srijedu 6. srpnja s početkom u 18.00 sati na teniskom igralištu u blizini hotela Adriana u samom centru grada Hvara, piše Hina.

U želji za promocijom i približavanjem ovog "hladnog kanadskog sporta" toplim južnim krajevima Hrvatske, kanadsko veleposlanstvo uz podršku zagrebačkog Medveščaka i sponzora organizirat će hokejašku utakmicu revijalnog karaktera na Hvaru.

Utakmicu će iz prvih redova pratiti i veleposlanik Kanade Edwin Loughlin sa suprugom kako bi ukazao na važnost dolaska Kanađana u Hrvatsku uoči turističke sezone, promovirao prijateljske odnose Hrvatske i Kanade, ali i hokej kao sport dijelovima Hrvatske izvan Zagreba.

U cilju promocije Hrvatske i hrvatskog turizma, turnir će ugostiti 120 kanadskih gostiju koji na čak šest brodova plove Jadranom od 2. do 9. srpnja, a ujedno planiraju posjetiti i brojna turistička odredišta poput Splita, Omiša, Visa, Ščedre, Šolte i Hvara.

Među VIP gostima iz Kanade bit će i Ron MacLean, poznati sportski komentator emisije "Hockey Night in Canada" na televiziji CBC. Također, svoj dolazak su potvrdili i igrači Medveščaka.

29.06.2011. 19:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh