« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
KVIZ

KOZA se u subotu vraća na zagrebačke pašnjake

Zbog ograničenog broja mjesta molimo vas da se što prije prijavite putem online obrasca ili na email koza@fak.hr

Dođite na kviz
Dođite na kviz (FAK)
Više o

FAK

,

Produkcija kulture Aplauz

,

Kviz općeg znanja

,

kviz KOZa

U prostoru Produkcije kulture Aplauz (Zvonimirova 63), pod vodstvom stand-up komičara Gorana Vugrineca Goca i u organizaciji dobrih starih FAK-ovaca, novi kviz općeg znanja zabavit će vas s početkom u 19 sati.

Ulaznica je 20 kuna po natjecatelju, ekipe se mogu natjecati u sastavu od minimalno dva i maksimalno četiri člana, a uz poneko skriveno iznenađenje, struktura kviza ostaje nepromijenjena.

Dakle, nakon kategorije Opći kaos, u kojoj ćete se susresti s 20 raznovrsnih pitanja iz svih mogućih područja, slijede Sofijin izbor (birate četiri kategorije od ponuđenih osam), Multimedijalna kaljuža (prepoznavanje filmova, glazbe i književnosti), Asocijacije (na temelju hintova pogađate dvije osobe) te Točno u podne (finalni revolveraški obračun dvije najuspješnije ekipe).

Zbog ograničenog broja mjesta molimo vas da se što prije prijavite putem online obrasca ili na email koza@fak.hr (naslov maila "prijava za kviz", u sadržaj poruke ime ekipe i broj članova). Nadamo se da se vidimo na još jednom općenju s KOZom!

Više na stranicama FAK-a.

19.01.2016. 14:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh