« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
RAZOČARANJE

Komplikacije oko Fakove sudbine se ne rješavaju

Hrvatski biatlonski savez traži od slovenskog saveza odštetu od 100.000 eura zbog propalih sponzorskih ugovora zbog Fakova odlaska

Jakov Fak
Jakov Fak (Getty Images)
Više o

Jakov Fak

,

biatlon

,

ispisnica

Iako se tijekom današnjeg dana očekivalo razrješenje sudbine hrvatskog biatlonca Jakova Faka koji želi nastupati za Sloveniju, petak nije ponudio nikakve vijesti glede dogovora oko ispisnice i odštete. "Razočaran sam što tijekom današnjeg dana nije stigla ispisnica iz Hrvatskog biatlonskog saveza, te mi sada ostaje samo da čekam. Biatlonska sezona počinje za dvadesetak dana i vjerujem da će dotad moja situacija biti riješena, te da ću moći nastupati za Sloveniju", kazao je s priprema slovenskih biatlonaca na Pokljuci u izjavi za RTL televiziju Jakov Fak.

Hrvatski biatlonski savez traži od slovenskog saveza odštetu od 100.000 eura zbog propalih sponzorskih ugovora, a neslužbeno se u slovenskim medijima pojavila vijest da su Slovenci spremni platiti 60.000 eura i to navodno u opremi. "Situacija oko Jakova Faka je neizvjesna, a svi se trudimo da to ne utječe na ostale naše biatlonce", kazao je za STA glavni trener slovenske biatlonske vrste Uroš Velepec. Sezona Svjetskog kupa počinje 1. prosinca u švedskom Oestersundu. (hina/metro-portal)

12.11.2010. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh