« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
ZANIMLJIVO

Koliko su ljubomorni znakovi horoskopa

Svaki od znakova horoskopa ljubomoru doživljava na svoj način, pa da vidimo tko će vas pratiti i na WC, a kome je stvarno svejedno

Koliko je ljubomorna Vaga, a koliko Vodenjak
Koliko je ljubomorna Vaga, a koliko Vodenjak (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

Blizanci

,

ljubomora

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan - bitno ljubomorniji znak od prosjeka, jer kao što je strastven u ljubavi, takvi su mu i ljubomorni ispadi kojima pokazuje koliko mu je stalo do partnera.

Bik - nije pretjerano ljubomoran samo zato što mu je to naporno, pa traži veze u kojima razloga za ljubomoru neće biti. Ponekad ih ipak osjećaji preuzmu ...

Blizanci - kako im je flert prirodno stanje, nisu baš ljubomorni jer kad netko gleda njihovog partnera ili se on/a druže sa suprotnim spolom, to je njima normalno. Ipak, kad postanu ljubomorni, bit će dosadniji od komarca.

Rak - prilično ljubomoran znak, iza Škorpiona najljubomorniji u zodijaki jer su vrlo odani u vezama, pa to traže i od partnera. Ako posumnjaju u vjernost partnera, nijhov smisao za dramu napravit će pravi cirkus.

Lav - njihov ego teško prihvaća mogućnost nevjere, pa iako su zapravo jako ljubomorni to će prikriti. Ponekad im je ljubomora totalno promašena pa zabavljaju okolinu svojim ispadima, pogotovo one koji ih dobro poznaju.

Djevica - ispodprosječno ljubomoran znak, njihova odanost je velika i smatraju da je takav i partner. No, ne dao vam bog da stvarno varate Djevicu, jer to njihovom analitičkom umu nećete moći sakriti.

Vaga - neodlučna u ljubomori kao i u svim ostalim životnim stvarima, ponekad svoje razmišljanje o tome dovode do apsurda.

Škorpion - uvjerljivo najljubomorniji znak horoskopa, sumnjaju u apsolutno sve, upravo iz tog razloga biraju partnere koji će im biti potpuno odani, a ne seksipilni.

Strijelac - kako ni sami nisu pretjerano vjerni, ljubomora ih rijetko hvata, a njihov društven karakter ne daje im dovoljno vremena da se posvete takvom ponašanju. Obožavaju veze u kojima povremeno mogu malo flertati bez posljedica.

Jarac - ništa posebno, tu i tamo će osjetiti ubod ljubomore, ali će ga brzo zaboraviti jer njihov stav o vezama i želja za stabilnošću dovode do čvrstih veza s vjernim partnerom.

Vodenjak - najmanje ljubomoran znak koji ponekad izgleda tako indiferentno da se pitate privlačite li ga uopće, jer izgleda kao da mu je sve ravno.

Ribe - mrze kad im nešto poremeti dugu i stabilnu vezu koja im je jedan od glavnih ciljeva u životu, no kad ih krene, partneru će izgovoriti stvarno svašta, bez ikakvih ograda.

04.08.2015. 15:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh