« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
ZANIMANJA

Koji vam posao odgovara po horoskopu

Svaki horoskopski znak ima neka zanimanja koja mu odgovaraju više od drugih, pročitajte što zodijak kaže o tome

Koji su vam poslovi zapisani u zvijezdama?
Koji su vam poslovi zapisani u zvijezdama? (DeviantArt)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

posao

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskopski znak

Ovan je kao stvoren za vatrogasca i policajca, no jednako uspješni mogu biti u promociji i reklami, sve zbog svoje otvorene prirode. 

Bik će naporno raditi ako zna koja ga nagrada čeka, a kako uživju u lijepim stvarima, poslovi vezani za nakit i cvijeće su rođeni za njih. Uz to, uspješni su dizajneri, šefovi kuhinja ili odvjetnici. 

Blizanci ne vole raditi stalno iste stvari, tako da im najviše odgovaraju poslovi u kojima imaju dosta osobne slobode, potput učiteljskog ili arhitekture. 

Rak voli brinuti o drugim ljudima, pa mogu biti uspješni vojnici, odvjetnici, nastavnici ili socijalni radnici.  

Lav samo gleda kako će biti u centru pažnje, pa je dobro staviti Lava za direktora, a uspješni su trgovci, dizajneri obuće ili interijera i u prodaji nekretnina.  

Djevica je, naravno, perfekcionist u svemu što radi, tako da su za njih poslovi puni detalja, kao što je detektivski, kritičarski, a mogu biti uspješni pisci ili prevoditelji. 

Vaga kao jako društveni znak treba raditi bilo što vezano uz pjevanje ili ples, zapravo, općenito umjetnost, a mogu biti i pregovarači i diplomati.

Škorpion je fokusiran na posao daleko više od drugih, tako da imaju uspjeha u znanosti, a dobro im ide i kirurgija, psihijatrija i detektivski posao. 

Strijelac će napraviti sve da ne upadne u kolotečinu, pa su za njih stvoreni odnosi s javnošću, diplomacija ili poslovi vezani uz životinje. 

Jarac je možda i najambiciozniji znak horoskopa, tako da će se odlično uklopiti kao bankari ili menadžeri. 

Vodenjak je znatiželjni avanturist, pa im leži glazba, dizajn i znanost, a mogu biti i uspješni uzgajivači organske hrane. 

Ribe svojom strašću i kreativnošću najbolje poslove nalaze u umjetnosti, psihologiji, veterini ili medicini. 

04.08.2013. 12:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh