« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
FIJUU

Koji su znakovi horoskopa najzgodniji

Znak horoskopa svojem vlasniku donosi razne karakterne, ali i fizičke atribute koji nisu zanemarivi, štoviše

Koji znak obiluje ljepotom ;)
Koji znak obiluje ljepotom ;) (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

ljepota

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

Ovan je sportske građe i na njima se mišići vide čak i s viškom kilograma. Izražene crte lica nerijetko su dodatak tamnijem tenu i gustoj, ravnoj kosi koja često moež biti crvena. Snaga je prva stvar koja vam pada na pamet kad ugledate Ovna.

Bik je lako prepoznatljiv po simetričnom, ugodnom licu na kojem se ističe okruglasti nos, punije usne, kapci i blistav ten. Uz to ide i proporcionalno tijelo i skladna figura po kojoj se višak kilograma skladno raspoređuje.

Blizanci imaju izražajno lice koje ih nerijetko čini mlađim nego što jesu, uz upadljive oči i duge ekstremitete. Najčešće su visoki i vitki, pa djeluju elegantno i graciozno. Mišići im nisu istaknuti, ali niti struk.

Rak najčešće ima istaknute jagodice na okruglom licu, uz upečatljiv nos specifičnog oblika. I brada je okrugla, dok je kosa obično tamna, ali ne i pretjerano gusta. Većina pripadnika ovog znaka nakon tridesete nabaci par kilograma viška.

Lav se može ponositi svojom kosom koja je obično zaštitini znak ovog znaka, a ona uokviruje široku vilicu i čelo, uz lijepo oblikovan nos. Muskulatura ovog znaka najčešće je snažna.

Djevica je vitka, a kad stigne višak kilograma nakuplja se na trbuhu i rukama. Inače su skladne građe i jednako takvih crta lica, što ih uvijek svrstava među lijepe znakove horoskopa. Prepoznat ćete ih po naglašenim obrvama i jagodicama.

Vaga ima ugodno, ovalno lice uz upečatljivu boju očiju, što im uz visinu daje sofisticiran, pomalo nezemaljski izgled. Donji dio tijela obično je jači od gornjeg, pa su im struk i grudni koš uži od ostatka tijela. 

Škorpion je uvijek snažne tjelesne konstitucije, širokih ramena i upečatljiva lica kojim dominiraju senzualne usne i prodorne oči. Najčešće to sve uokviruje gusta smeđa kosa, pa ih se može nazvati izuzetno privlačnim znakom. 

Strijelac je uvjerljivo najzgodniji znak horoskopa, sportski građen i prosječne visine. Lice je izduženo, oči najčešće svijetle i izražene, dok je čelo oblo. Kad to upakiraju u jednostavan, sportski stil oblačenja postaju neodoljivi.

Jarac je koščat po cijelom tijelu, a najviše se ističu ramena kraj elegantnog i duguljastog vrata. Obično su niže ili srednje visine, s krupnim očima koje će vas magnetski privući, a kad vidite i prekrasan osmijeh, bit ćete začarani.

Vodenjak je najčešće srednje visook, svjetlijeg tena i punijeg lica, tako da se na podbratku odmah uočava višak kilograma. Manje ruke i stopala također su karakteristika ovog znaka, uz izuzetno lijepe noge i mek pogled.

Ribe možete prepoznati po mekoj koži, lijepom tenu i krasnim crtama lica koje je obično ovalno ili okruglo. Kosa je gusta, a najviše će vas privuči njihove oči. Donji dio tijela im je širok i zaobljen, dok je gornji uži i nježniji. 

18.12.2014. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh