« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
SAVJETI :)

Koji alkohol odgovara vašem znaku horoskopa

Kad je u pitanju alkohol, znakovi horoskopa kao i u drugim područjima života imaju svoje preferencije, pa pogledajte što ćete pred koga staviti na stol

Koje piće odgovara kojem znaku horoskopa
Koje piće odgovara kojem znaku horoskopa (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

alkohol

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

zodijak

,

znakovi horoskopa

,

omiljeno piće

Ovan je svojim avanturizmom i dinamičnom prirodom idealno piće pronašao u koktelima. Jedino je važno da nisu previše slatki, svaki mu brzo dosadi, ali kako ih odlično podnosi, uzmite shaker i krenite.

Bik je po prirodi druželjubiv i obožava partijanje, a omiljeno piće je u skladu s prirodom - viski s ledom. Ako ga nema, navalit će na gemište, pa pripazite da ne pretjera, jer on sam mjere baš i nema. 

Blizanci se uvijek uspijevaju uklopiti u svako društvo, a dok kruže okolo i zabavljaju sve oko sebe, u ruci će rado imati čašu dobrog crnog ili desertnog vina.

Rak često mijenja raspoloženja, a kad ga obuzme alkohol postaje teatralan. Najdraža pića su slatki voćni likeri i dobra crna vina.

Lav obožava dobru kapljicu u dobrom društvu, a najviše vole džin koji se može piti sam ili pomiješan s drugim pićima. Naravno, to će njihovu simpatičnu stranu otvoriti do kraja

Djevica ne voli komplicirana pića, klasičan izbor ovog znaka je džin i tonik, no pripazite, ako pretjeraju postaju agresivni.

Vaga uvijek ima kontrolu nad situacijom pa nema problema s uklapanjem u društvu i zabavljanje, a najdraže im je piće martini s kojim će vrlo rijetko pretjerati.

Škorpion će biti zadovoljan s finim viskijem ili votkom, no ako im se baš pije, navalit će na pivo, a tada bi mogli postati ljubomorni i opsesivni. 

Strijelac voli slobodu u svemu, pa tako i u piću. Pivo im je prvi izbor, no nemaju problema sa slatkim rakijama. Jedini problemi nastaju kad pomiješaju previše različitih pića.

Jarac je kralj samokontrole, pa nije rijetkost da između pića pije vodu kako se ne bi previše napio. Najviše vole lagana bijela vina.

Vodenjak svoju divlju i ekscentričnu prirodu najbolje utapa u tekili, najčešće čistoj jer ne voli miješana pića. No, kako su skloni olakom opijanju i neodgovornom ponašanju, pripazite na njih.

Ribe su osjetljive i nježne, pa im treba i takvo piće, stoga je White Russian savršen izbor. Ovaj koktel od votke, likera od kave i šlaga dat će traženu toplinu. 

26.12.2013. 17:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh