« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
ZANIMLJIVO

Koje igračke vole znakovi horoskopa

Svaki znak horoskopa ima neku omiljenu igračku koja na određeni način predstavlja njegov karakter, pa pogledajte kako prepoznati znak horoskopa na taj način

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

igračke

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan voli nove stvari i izazove, a nikad ne bi uzeo igračku koju je već vidio kod nekog prijatelja. Omiljena igračka je automobil na daljinsko upravljanje.

Bik se odlično zna igrati sam i zapravo mu ne treba nitko osim omiljene igračke, a to je ovom znaku plišani medvjedić.

Blizanci obožavaju puno različitih igračaka i stalno traže roditelje nešto drugo, no u tom se slučaju možete spasiti na jednostavan način - kupite kockice.

Rak je strpljiv i čeka svoje doba godine, a to je ljeto, jer njegove su omiljene igračke potpuno drugačije od svih drugih - maska i peraje.

Lav od malih nogu želi biti vrlo važna osoba, što se najbolje može vidjeti prema odabiru najdraže igračke - liječnički pribor.

Djevica je uvijek napredna i ima interese koji daleko nadilaze njene stvarne godine, pa kad vidite malo dijete koje uživa u čitanju slikovnice ili knjige - to je Djevica.

Vaga je od malih nogu esteta koji obožava lijepo, no kako uz to ima i bujnu maštu, najbolje ćete je zabaviti ako kupite pribor za crtanje.

Škorpion će i usred najveće buke uspješno pronaći svoj mir, no jedino u slučaju da pred sobom ima omiljenu igračku - vlakić na struju.

Strijelac je toliko pun ideja i namjera od rođenja da se teško može usredotočiti na jednu, pa pripadnicima tog znaka možete kupiti bilo što, samo da je igračka. 

Jarac će biti zadovoljan s jednom jedinom igračkom ako je to ona koja mu najviše odgovara - za dečke je to pištolj, a za cure lutka.

Vodenjak se obožava igrati, to mu je zapravo jedina zanimacija čak i kad krene u školu, a kako je druželjubiv, najbolje će privući ostale ako ima - loptu.

Ribe obožavaju maštati i putovati prostranstvima svog uma, a za to nema boljeg načina nego na svojoj omiljenoj igrački - konjiću za ljuljanje.

30.06.2015. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh