« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
KINESKI HOROSKP

Kineski horoskop za godinu Bivola

Godina Bivola počinje sutra, 12. veljače 2021. i traje to 31. siječnja sljedeće godine, a nadamo se da ćete neke od savjet koje vam dajemo primjeniti i na sebe

Kineski horoskop za godinu Bivola
Kineski horoskop za godinu Bivola (Arhiva)
Više o

kineski horoskop

,

godina Bivola

,

horoskop kineski

,

2021.

Kineski horoskop, drevna metoda čitanja nebeskih tijela kaže da je ovo godina metalnog Bivola, sjajne i velike osobe koja će ovoj, čudnoj i ludoj godini donijeti barem dio smisla i logike, a bogami i mira.

Ova godina Bivola biti će povoljna za obiteljske odnose, prijateljstva i ljubavne veze. Poželjno je usmjeriti pažnju na rješavanje obiteljskih problema, problema u odnosima te na građenje novih ili razvoj postojećih relacija svih vrsta

U ovoj je godini teško raditi, no treba stvarno zapeti kako bi se sve uspjelo napraviti na vrijeme i na najbolji mogući način, jer u ovakvim situacijama nema mjesta greškama - pa je pala u krilo Bivolu koji to može izvesti.

Nažalost, u ovoj će godini ljudi biti manje mirni i koncentrirani, lakše će planuti i vatreno braniti svoje stavove, Umjerenost je jedina šansa da ova godina ipak uspije proći u koliko-toliko normalnom ponašanju, kada već sve oko nas nije normalno.

Mirnoća je također jedna od karakteristika ovog znaka koja bi mogla biti upravo presudna,  jer se jedino tako može doći do dogovora i rješavanje problema na miran način.

U slučaju da sugovornici iskažu svoj temperament, ne treba odgovoriti istom mjerom nego se suzdržati, izbrojati do deset u sebi i pokušati naći rješenje. U nastupajućoj godini Bivola strpljenje će najčešće biti na kušnji, a najbolje će proći oni koji pronađu unutarnji sklad i snagu za savladavanje.

Možda i najgora negativnost ove godine i divlje prirode ove godine je snažan porast neetičnog i nelegalnog ponašanja, kako tvrtki tako i pojedinaca, u svrhu ostvarivanja profita. Porasti će korupcija, izbjegavanje plaćanja poreza i prevare, kao što se uvijek događa u kriznim vremenima.

Recept za uspjeh u godini Bivola nije toliko kompliciran - smirenost, etičnost i konzervativan pristup ulaganjima.

Kriza će se produbiti kada tvrtke koje nisu posvetile dovoljno pažnje svojim financijama i pravilnom upravljanju resursima zapadnu u poteškoće.

Oni koji se nisu odnosili prema svojim klijentima s dovoljno poštovanja izgubit će velik dio poslova, jer će svi obraćati više pažnje na odabir mjesta na kojima troše svoj novac.

nastavi čitati dolje

Bilo kako bilo, ova će godina dati dovoljno prilika za zaradu, no jedino u slučaju kada se usvoje konzervativniji pristupi ulaganjima, za razliku od metoda brze zarade. Dobru će godinu imati oni koji se usredotoče na zadovoljavanje osnovnih potreba, jer će potražnja za luksuzom opasti. Pokušaji stvaranja bogatstva na nerealne načine i uz velik rizik bit će vrlo skupa lekcija za ulagače.

Šire gledano, prosperitet očekuje industriju povezanu s vojskom, a što se tiče valuta, dolar bi mogao povratiti stare pozicije vodeće svjetske valute. Uz to slijedi i rast bankarske i osiguravateljne industrije, kao i skok cijena metala. S druge strane, pad će zabilježiti kreativna industrija oglašavanja, marketinga i medija.

Ostali znakovi: 

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
24.08.2021. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    12.02.2021. 09:52
    ma horoskop je laz
  2. avatar
    ZORAN
    09.08.2021. 07:52
    ODLIČNO VAM JE TUMAČENJE OVOG KINESKOG HOROSKOPA MALTENE 100 POSTO TAČNO.
    ŠTO SE TIČE OSTALIH HOROSKOPA U POSLEDNJE VREME POSUSTAJU I ONI VIDOVNJACI KOJI SU ME DOBRO PRATILI TOKOM OVE GODINE HRVATSKI I BUGARSKI.U POSLEDNJE VREME I ONI MNOGO GREŠE ŠTO SE TIČE PROGNOZA ZA MENE.

    SADA DEFINITIVNO VIDIM DA SE NIJE JOŠ RODIO NA PLANETI ASTROLOG ILI VIDOVNJAK KOJI MOŽE DA MI DA DOBRO PREDVIĐANJE I PREDVIĐANJE DUŽE OD JEDAN DAN.

    ŠTO SE TIČE SAMIH PREDVIĐANJA MOJA SU PREDVIĐANJA UBEDLJIVO NAJTAČNIJA NA SVETU.

    MNOGI SVETSKI I BALKANSKI VIDOVNJACI KOJI MOGU TELEPATSKI DA ME SPRATE I SKIDAJU MI MISLI UGLAVNOM OBJAVLJUJU MOJE VIZIJE.

    ŠTO SE MENE TIČE NEŠTO NAJIMPOZANTNIJE I NAJINTERESANTNIJE JE KAKO SAM NUMEROLOŠKI USMERIO RASPORED MEDALJA NA OI. TO SAM JUČE U PORUCI PREMA MAKEDONIJI SVE LEPO OBJASNIO SADA DA NEPONAVLJAM A SVI BROJEVI OKO MEDALJA VEZANI SU ZA MENE I MOJE KARAKTERISTIČNE BROJEVE.

    U NUMEROLOGIJU ZAISTA VERUJEM MNOGO SVE ŠTO MI SE DEŠAVALO I ŠTO MI SE TRENUTNO DEŠAVA VEZANO JE ZA SIMBOLIKU BROJKI I REČI.

    ŠTO SE TIČE ZVEZDA I ASTROLOGIJE TU ISKRENO VERUJEM O POSTO DA SE UOPŠTE NE LAŽEMO.DOBRO SAM PRIMETIO DA NA MENE MOGU UTICAJ DA IMAJU SAMO 2 PLANETE SUNCE I MESEC A SA OSTALIM MOGU DA SE POIGRAVAM TOLIKO SAM JAK I MOĆAN DA MOGU LAKO DA IH NEUTRALIŠEM.

    SUNCE I MESEC SU JEDINE VIDLJIVE GOLIM OKOM JEDNA PRESTAVLJA VLADARA A DRUGA NAROD I TO JE TO. SIMBIOZA IZMEĐU NOVOG SVETSKOG VLADARA I NARODA DOVEŠĆE DO STVARANJA NOVOG SVETSKOG PORETKA.


    SEKA VANDA
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh