« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
HAK UPOZORAVA

Kilometarske kolone na A2 kod Zaprešića

Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba zatvoren je priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale

Fotografija vijesti
Više o

HAK

,

autocesta A2

,

kolone na cestama

Zbog radova kod čvora Zaprešić na autocesti A2 stvaraju se kolone duge i do tri kilometra, izvješćava HAK, prenosi Hina.

Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba zatvoren je priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale.

Oprezno treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima u središnjoj Hrvatskoj, a na ostalim cestama vozi se bez ograničenja osim na dionicama gdje su radovi

Zbog radova je zatvorena dionica D1 između Knina i Biskupije, a obilazak je preko Drniša i Muća. D1 zatvorena je i na dionici kroz Lučko te između Velikog Trgovišća i Luke.

Na autocestama A1 i A6 Rijeka-Zagreb na više dionica vozi se jednim trakom ili dvosmjerno jednim kolnikom.

Zabilježena su duža čekanja na graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom uglavnom na ulazu u zemlju. Na Slavonskom Brodu čeka se više od dva sata, na Maljevcu i Hrvatskoj Dubici oko dva sata, na Staroj Gradiški oko sat i pol, na Ličkom Petrovom Selu oko sat vremena i na Županji oko pola sata. Na izlazak osobnih vozila na Bregani čeka se do 15 minuta.

Zbog zabrane za teretna vozila u Sloveniji, policija isključuje kamione kod čvora Sveti Križ Začretje na autocesti A1 Zagreb-Macelj.

Trajekti i katamarani plove redovito.

02.05.2012. 19:21:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh