« Ostali sportovi
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
ATP MADRID

Karlović, Ljubičić i Čilić upisali pobjede

Najteži posao imao je Ivan Ljubičić koji je nakon sat i 40 minuta pobijedio devetog nositelja Jo-Willfrieda Tsongu.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Marin Čilić

,

Ivo Karlović

,

Ivan Ljubičić

,

ATP Masters Series

,

ATP Madrid

,

Jo-Willfried Tsong

,

Julien Benneteau

,

Marcel Granollers

Iza hrvatskih tenisača Marina Čilića, Ive Karlovića i Ivana Ljubičića uspješan je dan na ATP teniskom turniru iz Masters serije u Madridu. Sva tri tenisača danas su upisala pobjede u glavnom španjolskom gradu.

Najteži posao imao je Ivan Ljubičić koji je u susretu drugog kola nakon sat i 40 minuta igre pobijedio devetog nositelja Jo-Willfrieda Tsongu 6:4, 7:5. Ljubičić je tako uzvratio Francuzu za ovogodišnji poraz na Australian Openu. Ljubičića sada očekuje susret protiv boljeg iz susreta Talijana Fabia Fogninia i Francuza Gillesa Simona.

Pobjedu, ali u susretu prvog kola je upisao Ivo Karlović i to protiv Francuza Juliena Benneteaua 3:6, 7:6 (5), 6:4. Bio je to njihov treći međusobni susret i druga pobjeda "diva sa Šalate". Karlovića u drugom kolu očekuje Amerikanac James Blake protiv kojeg vodi 3:1 u pobjedama.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić prošao je prvo kolo pobijedivši španjolskog igrača Marcela Granollersa 6:2, 6:7 (4), 6:1. Protiv Granollersa Čilić sada ima omjer 3:0. U drugom kolu Čilić ide na Nijemca Philippea Kohlschreibera s kojim jednu pobjedu i dva poraza. Zadnji puta su igrali ove godine u Muenchenu i Čilić je slavio s uvjerljivih 6:0, 6:4. (hina/metro-portal)

12.05.2009. 20:46:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh