« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
DISCOVERY

Kaos kroz oko kamere na Discoveryju

Kaos kroz oko kamere – stvarne snimke nesreća uz komentare stručnjaka pratite od 27. ožujka na Discovery Channelu

Stvarne snimke nesreća uz komentare stručnjaka
Stvarne snimke nesreća uz komentare stručnjaka (Discovery Channel)
Više o

program

,

Discovery Channel

,

Kaos kroz oko kamere

Kaos kroz oko kamere nova je emisija Discovery Channela koja istra­žuje šokantne snimke koje su snimili sudionici nesreća u realnom vremenu. Svaka epizoda istražuje snimljene materijale koji prikazuju sve vrste kaosa - od katastrofalnih vremenskih uvjeta do najgorih nesreća izazvanih ljudskom po­greškom.

Pratite priče o ljudskoj izdržljivosti i preživljavanju, snimke fatalnih nesreća i napada životinja. Sve snimke su snimile osobe koje su nesreću doži­vjele, te stoga izvorno prikazuju po život opasne situacije koje su naknadno re­konstruirane na temelju činjenica, a sve s ciljem kako bi se otkrila istina iza svakog u snimci zarobljenog trenutka.

Serijal Kaos  kroz oko kamere generiran je isključivo od snimaka običnih ljudi, prikazuje dramatične situacije uhvaćene u pravom trenutku i fokusira se na emocije i znanstvena objašnjenja iza svake pojedine snimke.

Emisija pruža zabavu spajajući znanost i šok koji će zasigurno zaokupiti pažnju gledatelja. Na Discovery Channelu je možete pratiti subotom u 20:00, počevši od 27. ožujka.

24.03.2015. 10:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh