« Najave & Događanja
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
tulumi

Kamo na Halloween party

Svake godine sve više klubova organizira Halloween partyje, evo kratkog presjeka da dobijete inspiraciju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

hemingway

,

Tvornica kulture

,

Boogaloo

,

Sax

,

zagreb-info

,

klub Močvara

,

Halloween party

,

Klub Tituš

,

Khala bar

,

Kota bar

,

Sirup

Menadžeri klubova ove su se godine prilično potrudili ne bi li pružili što bolju zabavu za Noć vještica, pa se može birati između nekoliko vrsta glazbe (ima i narodnjaka, ali nećemo vam reći gdje :-) i tematskih partyja.

Na sva je mjesta dobro doći maskiran, jer uvijek postoji šansa da zaradite kakvu besplatnu cugu ili nagradu za najbolju masku. Možete i donijeti svoju bundevu na par mjesta, slušati dobre DJ-e, ići na Thriller party i slično. Odabir prepuštamo vama.

Boogaloo: Halloween Party: koncert Adam Kult (Italija) + modne revije + party

Tradicionalni, ujedno i jedan od prvih Halloween Partya na ovim prostorima, u organizaciji Twilighta i ove će se godine održati u zagrebačkom Boogaloou. Ove godine će, pored dva floora sa čak pet DJ-a i nezaobilaznog spooky uređenja kluba, biti na programu i koncert talijanskog ekscentričnog electro gothic industrial benda Adam Kult te dvije modne revije gdje će se predstaviti dvije mlade zagrebačke dizajnerice. Na Twilight flooru će vas zabavljati Tomi Phantasma (Twilight) i Marin (80's Party) koji će vrtiti sve mračne hitove od 80-ih do danas, uz video projekcije na platnu. Na drugom, Electro flooru, gostovati će eminentni njemački DJ Dark Voice iz Kölna poznat po radu u klubu Essigfabrik, a kao domaći DJ-i predstavit će se Red Lilly (Twilight) i Engelsstaub DX (Dark Atmosphere).

Tu su i dvije modne revije, na prvoj će dizajnerica Ida Šintić predstaviti Delicate brand odjeće inspiriran terminom dark art, a bazira se na gothic, fetish i pin-up stilovima prilagođenim suvremenom i alternativnom načinu odjevanja modernog doba. Druga revija dizajnerice Tajane Štasni također predstavlja alternativnu liniju, tu su raznorazni korzeti, fetiš odjeća i sl.

Tvornica: Noć vještica, Flashfance - DJ Bencarić

Smeta li vas kada dođete na Halloween party, a dio ljudi oko vas se nije maskirao? Ukoliko se želite zabaviti u istinskoj atmosferi Noći vještica, dođite u Tvornicu gdje je ulaz dozvoljen isključivo s maskama! Do ranih jutarnjih sati zabavljat će vas nezaobilazni majstor "F Dance-a" DJ Bencarić, a grijat će vas "vještičja medica". Tu su i nezaobilazne nagrade za najbolje maske, a prva maska dobiva iznimno vrijednu nagradu: Godišnju ulaznicu za programe Tvornice kulture. Maskirajte se i iznesite na površinu svoju fantaziju, oživite svoju maštu te se ludo zabavite uz dobru glazbu i uzavrelu atmosferu u Tvornici!

Khala Bar - Halloween party

Zamaskirajte se u nastrašnije kostime i opustite uz haunted house ritmove koje će vrtiti resident DJ Tom. Pripremljene su razne zgodne stvarčice poput Blood Cocktaila, a happy hour traje od 21.30 do 23.00.

Kota bar - Real Magic for Real People

Majstor close-up magije Yuru Nanooka zabaviti će vas i zamađijati svojim jedinstvenim trikovima prilagođenim i osmišljenim specijalno za ovu Halloween priliku i atmosferu. Inače, close-up magic posebna je po tome što se radi o mađioničarskim trikovima koji se izvode u neposrednoj blizini gledatelja i gostiju bez tehničkih pomagala i „filmskih trikova". Hm...Pure magic! Maskirani gosti dobivaju jednu besplatnu cugu.

Močvara - Noć vještica na mjestu zločina

CSI Trnje ponosno predstavlja zaplet nove epizode popularne serije: Sadistički DJ (Mario Kovač) cijelu noć muči posjetitelje alternativnog kluba (Močvara) lošim miksevima trash glazbe (u obzir dolaze svi bendovi i izvođači koji se abecedom nalaze između grupa ABBA i ZZ Top) sve do ranih jutarnjih sati kada ga oni (publika) podižu na rukama i odnose do rijeke (Sava) te ga bacaju u istu! Tim stručnjaka pokušava otkriti kakve su to vibracije bile u glazbi koje su natjerale članove publike da se ponašaju razulareno, ekstatično, dionizijski.. Ne propustite nikako!!!

Hemingway - Thriller Party

Kao i svake godine, Hemingway nudi tradicionalni Halloween party uz najstrašniju atmosferu, brojna scary iznenađenja za najhrabrije i house & rnb mash up uz dj Joe2Shine-a i dj Turka! Party je osmišljen po uzoru na najprodavaniji album svim vremena - Thriller, u čast velikom Michaelu Jacksonu!

The Best - Happy Halloween Party

The Best nudi cjelonoćni party uz dva DJ-a, Tonku i Creama koji će back2back puštati najbolji house u gradu za vesele i kostimirane posjetitelje.

Sax club - Halloween Party

Rock večer uz Cry Babies i njihove goste Interzone, začinjena štihom Noći vještica.

Klub Sirup - Sirup Halloween

Vještice, vampiri, duhovi i ostale noćne more plešu uz DJ Sergeja i Mixela. Pridružite im se!
Maske obvezatne !!!

Klub Tituš - Bundeve u Titušu

Dođite i sudjelujte u izboru miss bundeve! Izrezbarite svoju bundevu i donesite je! Svi donosioci bundeve biti će nagrađeni pičem. Tijekom večeri održati ćemo i izbor za najljepšu miss bundevu. Ponosni vlasnik biti će nagrađen bonom u iznosu od 200kn!

Da sve ne bi prošlo u grobnoj tišini, ima i band iznenađenja.

31.10.2009. 15:24:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh