Metro-portal.hr

objavljeno 31.10.2009. 15:24:32
tulumi

Kamo na Halloween party

Svake godine sve više klubova organizira Halloween partyje, evo kratkog presjeka da dobijete inspiraciju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)

Menadžeri klubova ove su se godine prilično potrudili ne bi li pružili što bolju zabavu za Noć vještica, pa se može birati između nekoliko vrsta glazbe (ima i narodnjaka, ali nećemo vam reći gdje :-) i tematskih partyja.

Na sva je mjesta dobro doći maskiran, jer uvijek postoji šansa da zaradite kakvu besplatnu cugu ili nagradu za najbolju masku. Možete i donijeti svoju bundevu na par mjesta, slušati dobre DJ-e, ići na Thriller party i slično. Odabir prepuštamo vama.

Boogaloo: Halloween Party: koncert Adam Kult (Italija) + modne revije + party

Tradicionalni, ujedno i jedan od prvih Halloween Partya na ovim prostorima, u organizaciji Twilighta i ove će se godine održati u zagrebačkom Boogaloou. Ove godine će, pored dva floora sa čak pet DJ-a i nezaobilaznog spooky uređenja kluba, biti na programu i koncert talijanskog ekscentričnog electro gothic industrial benda Adam Kult te dvije modne revije gdje će se predstaviti dvije mlade zagrebačke dizajnerice. Na Twilight flooru će vas zabavljati Tomi Phantasma (Twilight) i Marin (80's Party) koji će vrtiti sve mračne hitove od 80-ih do danas, uz video projekcije na platnu. Na drugom, Electro flooru, gostovati će eminentni njemački DJ Dark Voice iz Kölna poznat po radu u klubu Essigfabrik, a kao domaći DJ-i predstavit će se Red Lilly (Twilight) i Engelsstaub DX (Dark Atmosphere).

Tu su i dvije modne revije, na prvoj će dizajnerica Ida Šintić predstaviti Delicate brand odjeće inspiriran terminom dark art, a bazira se na gothic, fetish i pin-up stilovima prilagođenim suvremenom i alternativnom načinu odjevanja modernog doba. Druga revija dizajnerice Tajane Štasni također predstavlja alternativnu liniju, tu su raznorazni korzeti, fetiš odjeća i sl.

Tvornica: Noć vještica, Flashfance - DJ Bencarić

Smeta li vas kada dođete na Halloween party, a dio ljudi oko vas se nije maskirao? Ukoliko se želite zabaviti u istinskoj atmosferi Noći vještica, dođite u Tvornicu gdje je ulaz dozvoljen isključivo s maskama! Do ranih jutarnjih sati zabavljat će vas nezaobilazni majstor "F Dance-a" DJ Bencarić, a grijat će vas "vještičja medica". Tu su i nezaobilazne nagrade za najbolje maske, a prva maska dobiva iznimno vrijednu nagradu: Godišnju ulaznicu za programe Tvornice kulture. Maskirajte se i iznesite na površinu svoju fantaziju, oživite svoju maštu te se ludo zabavite uz dobru glazbu i uzavrelu atmosferu u Tvornici!

Khala Bar - Halloween party

Zamaskirajte se u nastrašnije kostime i opustite uz haunted house ritmove koje će vrtiti resident DJ Tom. Pripremljene su razne zgodne stvarčice poput Blood Cocktaila, a happy hour traje od 21.30 do 23.00.

Kota bar - Real Magic for Real People

Majstor close-up magije Yuru Nanooka zabaviti će vas i zamađijati svojim jedinstvenim trikovima prilagođenim i osmišljenim specijalno za ovu Halloween priliku i atmosferu. Inače, close-up magic posebna je po tome što se radi o mađioničarskim trikovima koji se izvode u neposrednoj blizini gledatelja i gostiju bez tehničkih pomagala i „filmskih trikova". Hm...Pure magic! Maskirani gosti dobivaju jednu besplatnu cugu.

Močvara - Noć vještica na mjestu zločina

CSI Trnje ponosno predstavlja zaplet nove epizode popularne serije: Sadistički DJ (Mario Kovač) cijelu noć muči posjetitelje alternativnog kluba (Močvara) lošim miksevima trash glazbe (u obzir dolaze svi bendovi i izvođači koji se abecedom nalaze između grupa ABBA i ZZ Top) sve do ranih jutarnjih sati kada ga oni (publika) podižu na rukama i odnose do rijeke (Sava) te ga bacaju u istu! Tim stručnjaka pokušava otkriti kakve su to vibracije bile u glazbi koje su natjerale članove publike da se ponašaju razulareno, ekstatično, dionizijski.. Ne propustite nikako!!!

Hemingway - Thriller Party

Kao i svake godine, Hemingway nudi tradicionalni Halloween party uz najstrašniju atmosferu, brojna scary iznenađenja za najhrabrije i house & rnb mash up uz dj Joe2Shine-a i dj Turka! Party je osmišljen po uzoru na najprodavaniji album svim vremena - Thriller, u čast velikom Michaelu Jacksonu!

The Best - Happy Halloween Party

The Best nudi cjelonoćni party uz dva DJ-a, Tonku i Creama koji će back2back puštati najbolji house u gradu za vesele i kostimirane posjetitelje.

Sax club - Halloween Party

Rock večer uz Cry Babies i njihove goste Interzone, začinjena štihom Noći vještica.

Klub Sirup - Sirup Halloween

Vještice, vampiri, duhovi i ostale noćne more plešu uz DJ Sergeja i Mixela. Pridružite im se!
Maske obvezatne !!!

Klub Tituš - Bundeve u Titušu

Dođite i sudjelujte u izboru miss bundeve! Izrezbarite svoju bundevu i donesite je! Svi donosioci bundeve biti će nagrađeni pičem. Tijekom večeri održati ćemo i izbor za najljepšu miss bundevu. Ponosni vlasnik biti će nagrađen bonom u iznosu od 200kn!

Da sve ne bi prošlo u grobnoj tišini, ima i band iznenađenja.

31.10.2009. 15:24:32
http://metro-portal.hr/kamo-na-halloween-party/25436/