« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
ZANIMLJIVO

Kakvi su znakovi horoskopa kao partneri

Strast je nekim znakovima horoskopa urođena, nekima je strani pojam, a kakvi su muškarci rođeni u pojedinim znakovima horoskopa kao bračni partneri, pročitajte u članku

Kakav je Bik, a kakav Škorpion
Kakav je Bik, a kakav Škorpion (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan - muževan i snažan, strastven ... no, teško ga je privesti pred oltar, to će napraviti tek kad se zaljubi preko ušiju. Voli dominirati i odgovoran je, pa mu je idealan partner neka osoba mirnije naravi. Traži lijepu ženu koju može pokazivati i hvaliti se.

Bik - prvo štalica, onda kravica, moglo bi se reći za pripadnike ovog znaka koji se žene tek nakon što su ostvarili potrebne preduvjete poput godina, posla, stana i ostalih sitnica. Jedino što ga prije može natjerati u brak su djeca na putu. Sjajan i odan suprug posvećen obitelji, nježan i dobroćudan, no istovremeno strastven.

Blizanac - nije baš idealan za brak jer je nepredvidiv i prevrtljiv, ali istovremeno i beskrajno zabavan partner. Ne podnosi organizaciju i vremenske rasporede, pa će izbjegavati takve žene, no ipak mu je povremeno potreban poticaj u pravom smjeru. Zašto se ženi? Zbog djece, zaluđenosti ili pritiska.

Rak - tradicionalan muškarac koji se rado ženi, jer mu je obitelj sve na svijetu. Zabavan je roditelj, ponekad strog, a ženu tretira s pažnjom i ljubavlju. Ipak, zna biti previše kritičan u nekim stvarima, pa kako je uz to i pasivan, život s njim nije baš bajka. 

Lav - ako ga uspijete natjerati pred oltar i dajete mu svu pažnju koju traži, definitivno će biti najbolji mogući suprug koji postoji. Empatičan je i pažljiv, no morate pripaziti na njegovu zaigranost i spontanost koja zna biti na granici ludila ponekad, a i taj ego nije lako zadovoljiti. No, isplati se ...

Djevica - vjeran do kraja, nije posesivan, ali niti pretjerano strastven. Kako je konzervativan i krut može biti ponekad nepodnošljiv, no sigurno će se uvijek brinuti za obitelj. Sjajan roditelj, nježan i dobar prema djeci, što će njegovu dragu natjerati da se još jače zaljubi, bez obzira što ga treba poticati na romantiku.

Vaga - nije neki izbor, jer mu treba duže vrijeme da se "prilagodi na brak", što će odraditi supruga postavljanjem granica. No, flertanje će mu teško zabraniti, ali zato voli kad ga njegova draga izaziva na isti način. Kako je sjajan ljubavnik, uvijek mu se na kraju sve oprosti.

Škorpion - posesivan i ljubomoran, najviše od svih znakova horoskopa, ujedno i najstrastveniji i najbolji ljubavnik. Ipak, s njim se uvijek trebate nadmudrivati, otkrivati njegove planove i pokušati se oduprijeti njegovoj nesalomljivoj volji. Sve u svemu, s njim je uvijek uzbudljivo, sviđalo se to vama ili ne.

Strijelac - pustolov koji će energiju rasipati na sve strane, a za brak što ostane, no istovremeno je ipak posvećeni muž koji samo traži svoje komadiće slobodnog vremena za stvari koje voli raditi. Traži ženu koja na to neće biti ljubomorna, a kako su mu djela uvijek veća od riječi, supruga će uvijek biti zadovoljna.

Jarac - natjerati ga pred oltar je prava avantura, bez obzira na njegov tradicionalni duh, jer ovom znaku sve mora ići prema njegovom planu - pa kad to dođe na red, on će se oženiti i biti sjajan suprug i odličan ljubavnik. Uz njega će se svaka žena osjećati sigurno i zaštićeno, pa su tražena roba.

Vodenjak - ako je netko nepredvidljiv, to je Vodenjak koji će uvijek napraviti neki ludi test vašeg odnosa. Kako je zanimljivi i zabavan i voli djecu, supruga će ipak moći zažmiriti na jedno oko na njegove ludosti i nekonvencionalan način života i shvaćanja svijeta oko sebe. Traži žene koje su izazovne i zahtjevne kako mu ne bilo dosadno u životu. 

Riba - suprug iz snova, posvetit će se ženi koju voli u potpunosti, bez straha za svoju muškost - on zna da je ima jer je sjajan ljubavnik. Mrzi svađe i miroljubiv je iznad svega, no kad pukne, bolje je biti barem par kilometara dalje od njega. 

29.08.2015. 18:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh