« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
ASTRO

Kakvi su prijatelji znakovi horoskopa

Neki su najbolji na svijetu, drugi će vam lako zabiti nož u leđa, a za neke ćete poželjeti da ih nikad niste upoznali :)

Što je bolje, imati frenda Jarca ili Ribu?
Što je bolje, imati frenda Jarca ili Ribu? (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

prijateljstvo

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

Ovan je dinamičan i tvrdoglav, ambiciozan do bola i, kao rođeni vođa, gleda samo sebe dok ga potrebe drugih ne zanimaju previše - uvijek će odabrati položaj pred prijateljem, stoga, s njima treba biti uvijek na oprezu.

Bik je odan prijatelj, no kako nije baš pretjerano rasipan, da ne kažemo da je škrt, to često može utjecati na prijateljstvo. Sebi će uvijek udovoljiti, a za prijatelje što ostane, ostane.

Blizanci jesu osjećajni i puni razumijevanja, ali su nepouzdani i nisu sposobni za duboke ljubavne osjećaje. Rezultat je činjenica da će uvijek iznevjeriti prijatelje koji igraju upravo na kartu ljubavi i naklonosti.

Rak je plemenita duša koja se stvarno brine za obitelj i prijatelje, pa kad netko ima ozbiljan problem, uvijek može računati da će Rak napraviti sve što je u njegovoj moći da mu pomogne, često i tako da nitko ne zna.

Lav će pomoći, to ne morate sumnjati, bez obzira na svu samodopadnost i samouvjerenost, no morate biti spremni na jednu stvar - to će znati cijeli svijet, ma kako usluga bila mala ili velika.

Djevica cijeni prijateljstvo i na raspolaganju je uvijek, ali nije rijetkost da ih ljubomora zbog nečijeg uspjeha natjera na odlazak iz života te osobe. Znači, jesu prijatelji, no mogu to sami okončati, pa vi ipak pripazite malo ...

Vaga je sjajan diplomat vičan kompromisu, tako da su im sukobi nepoznanica, ali njihova sebičnost može ponekad ići na živce - nema šanse da promijene plan koji su napravili zato što netko treba nešto.

Škorpion funkcionira po jednostavnom principu - usluga za uslugu, iako to na prvi pogled ne izgleda tako. No, osim skupljanja bodova za budućnost, možete biti sigurni u jedno - Škorpion će stvarno poginuti za vas ako treba.

Strijelac je optimističan i društven znak, no prijateljstva su mu obično kratka kao i ljubavi. Najčešći je problem novac, jer Strijelci sve gledaju kroz njega, pa ako želite prijatelja u ovom znaku, potrudite se da nisu uključene apsolutno nikakve transakcije osim ponekog pića.

Jarac je naizgled suzdržan i rezerviran, no ako vam pokloni svoje prijateljstvo, za njega granica nema sve dok ste i vi pouzdani - pomoći će vam kad je najteže i neće očekivati apsolutno ništa zauzvrat.

Vodenjak je neopopravljivi individualist koji više voli cijeli svijet nego jednu osobu pa ga često doživljavaju kao hladnu osobu. Ipak, uvijek su spremni pomoći, čak i ako nema velikih šansi da nešto naprave.

Ribe lako padaju pod utjecaj drugih osoba, a kako su sklone iznevjeriti prijateljstvo zbog ljubavi, nije loše imati to na umu kad od njih tražite pomoć.

22.09.2014. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh