« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
VAŽNO :)

Kakvi su muževi znakovi horoskopa?

Horoskop će vam prilično dobro dati sliku kakav je koji znak kao suprug, pa kad krenete u potragu za životnim suputnikom, imajte ovo na umu ...

Prihvatiti ili ne? :)
Prihvatiti ili ne? :) (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

brak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan - uglavnom dobri muževi čija je strast trajna, a ljubav ne blijedi s godinama. S njima nikad nije dosadno, ali ako pomisle da ih partner ne prati, postaju ljubomorni i sebični. Daju onoliko koliko i primaju, pa je matematika s ovim znakom jednostavna. 

Bik - vole stabilno i ugodno okruženje u životu, pa su takvi i u braku, uvijek spremni na sve i ništa ih ne može iznenaditi. Na njih se uvijek može osloniti, u bilo kojoj situaciji i okruženju, no znajte da su užasno posesivni i ne trpe nevjeru.

Blizanci - partneru će pružiti sve potrebno kako bi ga usrećili, a kako ih društvene norme ne zanimaju, stvarno ne postoji stvar o kojoj se s njima ne može dogovoriti. Traže ljubav i pažnju, samo je potrebno shvatiti da kad im je dosadno, znaju provocirati svađe kako bi malo prodrmali stvari.

Rak - znak izmišljen za brak koji zbog svoje emotivne prirode traži duboke obiteljske veze. Bez obzira na to što je muško, radit će sve kućanske poslove i truditi se ugoditi cijeloj obitelji, što ponekad može biti malo naporno.

Lav - želi uživati u braku i kad se odluči na njega, napravit će sve da bude savršen, od vjenčanja do organiziranja života, pružit će partnerici podršku u svemu i biti će joj i najbolji prijatelj. Naravno, uz sve to ide i njegov enormni ego i naturanje stavova, no to ste potpisali kad ste se odlučili za Lava.

Djevica - nevjerojatni ziheraši koji će uvijek tražiti da sve bude prema pravilima koje moraju poštovati oba partnera, jer samo tako mogu dobiti željeni osjećaj reda i sigurnosti. Na sreću, partnericu stalno žele iznova osvojiti, što je sjajno, no isto očekuju i od nje, pa se ne treba čuditi kad počnu prigovarati.

Vaga - brak je za njih savršeno okruženje u kojem stvarno cvjetaju, ali moraju imati ravnotežu i u ostalim aspektima života. Najvažnije im je da mogu zadržati osjećaj osobne slobode i da je partnerica uvijek raspoložena za razgovor. Ponekad se dure kad im se ne posvećuje dovoljno pažnje, ali nisu zlopamtila.

Škorpion - za nijh brak mora biti pun inteligentnih razgovora, seksa i uzbuđenja, jer inače nisu zadovoljni. Naravno, potrudit će se da s njihove strane uvijek bude tako, što partnerici daje prilično težak zadatak praćenja tempa.

Strijelac - traže partnericu koja može raditi sve što i oni, sa zajedničkim interesima i željom za bogatim društvenim životom. Samo im dajte zraka i vremena, bit će najbolji muževi koje možete zamisliti. No, ako ih počnete ograničavati, neće oklijevati otići ili biti nevjerni.

Jarac - njih treba doslovno puškom tjerati pred oltar, no kad se odluče za to, partnerica će uživati jer će njen Jarac napraviti sve da dom bude prostran i ugodan, uvijek pun svega, a radit će teško da to ispune. Stoga, ne čudite se ako su često iscrpljeni, ali i što vam prigovaraju da se ne trudite dovoljno.

Vodenjak - kad napokon shvate što je to biti suprug, Vodenjaci su najodaniji i najvjerniji muževi u zodijaku. Budite svjesni da im treba puno osobne slobode i da njima rasporedi baš ništa ne znače, pa ako vam to uspije i stvorite zajednicu dvije individue, uživat ćete.

Ribe - lijepe geste, nježnosti i ugađanje partneru njima su kao zrak i voda, pa upravo tu može doći do problema jer ponekad nemaju mjere u nesebičnosti, što će ih odvesti u depresiju. Naučite ga da bude sebičniji i bit ćete oboje sretniji.

21.11.2015. 16:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh