« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
OPA :)

Kakve žene vole znakovi horoskopa

Znakovi horoskopa imaju svoj specifičan ukus za žene, pa evo što svaki od znakova misli da bi trebao pronaći u budućoj partnerici

Kakve žene vole Bikovi, a kakve Škorpioni
Kakve žene vole Bikovi, a kakve Škorpioni (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

žene

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan - nema šanse da radi kompromise, pa će uvijek tražiti ženu koja će se prilagođavati njemu i stavljati ga na prvo mjesto. Može imati i manje iskustva, još i bolje za njega, jer će joj moći prodati sve macho spike kojih se može sjetiti. Traže se mršavije žene, plavih ili zelenih očiju i plave ili crvene kose.

Bik - zahtjevan hedonist traži ženu podjednako dobru u kuhinji i krevetu, s tim da je kuhinja u cijeloj priči za nijansu važnija. Po mogućnosti da voli hranu baš kao i oni. Tip žene? Uredna, dobro sređena, mirišljava, obline ne smetaju sve dok je ženstvena.

Blizanci - smisao za humor uvjerljivo je na prvom mjestu, nakon toga želja za avanturama i bistar um koji se može nadmetati s njegovim. Optimizam i naivnost su dobrodošli. Mršavije se preferiraju, ali kako voli biti nestašan i šarati, zapravo je svejedno.

Rak - zapravo traži drugu mamu, zaštitnički nastrojenu damu koja će se lako složiti s njegovom obitelji i stvoriti mu topao i udoban dom. Što se tiče fizičkih karakteristika, tu su na prvom mjestu obline, naročito grudi, a oči i kosa idealno su svjetliji.

Lav - žena mora imati neograničenu količinu pažnje koju će usmjeriti isključivo k njemu, što zvuči zamorno, ali kako je Lav na prvom mjestu galantan i velikodušan, takvo se ponašanje ženama ubrzo isplati. Traži atraktivne žene koje privlače pažnju kako bi se on mogao hvaliti svojim ulovom.

Djevica - naravno, žena mora biti savršena i bez mane, no samo po njegovim kriterijima koji su često nejasni. U to spada i činjenica da mora biti uredna, savršena domaćica, čista i uredna u svakom pogledu. Odabiru slatke prije atraktivnih, skladne sitnije građe.

Vaga - traži divljenje svom stilu i izgledu na koji troši beskonačne količine vremena, a žena treba biti graciozna, pristojna i ženstvena koja se zna obući atraktivno, ali s mjerom. Mora izgledati savršeno, ne podnosi nikakva iskakanja u izgledu.

Škorpion - maštovitost i spremnost za avanturu, kao i izdržljivost i želja za puno, puno, puno seksa karakteristike su koje ovaj znak traži od žene, a uz to trebate biti vatreni i strastveni - seksipil je važniji od izgleda.

Strijelac - razumijevanje i tolerancija njegovih ispada moraju biti na prvom mjestu kod buduće partnerice koja mora biti kraj njega kad mu je potrebna, no treba znati i nestati kad nije. S fizičke strane vole se duge noge i plava ili svijetla kovrčava kosa.

Jarac - strpljivost je prva stvar koju potencijalna partnerica treba imati u izobilju, jer kod Jarca sve, pa i odluka da uđe u vezu traje dugo. Naravno, treba biti prihvatljiva obitelji, a nema teorije da se pobuni kad on dugo radi. Mršave tamnopute žene na prvom su mjestu, čak i s grubljim crtama lica.

Vodenjak - traži prvenstveno prijatelja, a tek onda seksualnu partnericu koja će imati razumijevanja za njegove ideale i sumanute ideje. Unaprijed trebate znati da će pomoći svima prije nego sebi, pa i ne čudi da mu je kod žene važnija karizma od izgleda.

Ribe - umjetničke dušice koje su pune razumijevanja za njegova emotivna stanja koje znaju maštati tražena su roba muškarcima ovog znaka, a ako i vjerujete u njega unatoč svemu, vaš je do kraja života. Duša i originalan nastup uvijek imaju prednost pred ljepotom ili fantastičnom odjećom.

13.02.2016. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh