« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
LOOL

Kakve SMS poruke šalju horoskopski znakovi

Treba li znati što možete očekivati na svom mobitelu od novog partnera? Naravno da treba, pa evo kako to rade znakovi horoskopa

Kakve poruke možete očekivati? :)
Kakve poruke možete očekivati? :) (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

SMS poruke

,

znakovi horoskopa

Ovan osvaja licem u lice, a ne SMS-om, no ako ga baš mora poslati, muški će Ovan poslati neki citat poznatog pjesnika, dok će Ovnica proslijediti neku zabavnu poruku i pričekati da vide kome će se svidjeti.

Bik je veseo što može poslati neku grafičku poruku tipa cvijeta, pričekati odgovor, no ako ga ne bude, neće slati novu poruku već će poslati ogroman buket pravog cvijeća. Bikica, s druge strane, može slati romantične poruke cijelu noć ako treba ...

Blizanci su i inače majstori verbalnog zavođenja, tako da možete očekivati poplavu poruka koje će izgledati kao roman u nastavcima, dok žene Blizanci nerijetko pošalju poruku na krivi broj, što se kasnije može pokazati vrlo uzbudljivim.

Rak se voli dopisivati najviše od svih znakova horoskopa jer mu je to idealan medij pomoću kojega može izraziti i ono što ne može riječima uživo. Poruke su uvijek jedinstvene, bez prepisivanja s interneta, pa ih čitajte pažljivo.

Lav će tako i tako najveći dio posla obaviti licem u lice, tako kad vam odluči poslati poruku, bit će tako dobra da ćete je čitati stalno iznova. Lavica će, s druge strane, poslati baš onu poruku koju ste čekali kad se najmanje nadate, što će vas oboriti s nogu

Djevica šalje kratke i nedvosmislene poruke, jer ne želi gubiti vrijeme na dopisivanje, a žene rođene u ovom znaku bit će lukave pa će vaše očajničke poruke pustiti da se kisele u mobitelu, a vi shvatite sami što to znači ...

Vaga uživa u SMS zavođenju, a obožava koristiti poznate sthove. Iako će vas neki od njih ponekad zbuniti, to je samo način na koji vas drži budnim. Ženskim je Vagama ovo naročito drago, pa očekujte poveći račun za telefon ili se prebacite na neku tarifu s malim milijunom poruka.

Škorpion će vas, naravno, nazvati sa skrivenog broja, a ne bi čudilo ni da nabavi prepaid pa šalje poruke s njega, iz kojh vi tek nakon treće shvatite s kim se dopisujete. Bez tragova, njegov je moto. No, žene Škorpioni bez ostatka će vam poslati poruku o svemu što radi, a možda i MMS ..

Strijelac može lako zabrljati pa poslati poruku na krivi broj, ali kad to sve pogodi kako treba, poruke će biti filozofske i duhovite, dok će ženski pripadnici znaka obožavati tajne i nedorečene poruke za koje nije sigurno od koga dolaze, to će biti pravi izazov otkrivanja.

Jarac je vjerojatno izmislio zavođenje preko SMS-a, jer taj romantičan znak željan nježnosti uživa u svakoj riječi i rečenici koje dugo čuva u memoriji. Čak i u tako kratkoj formi će se potpuno otvoriti, iskreno i čisto. No, ako ga ne zanimate, doznat ćete to izravnom nedvosmislenom porukom.

Vodenjak će pisati zabavne, a ne romantične poruke na koje će biti teško naći odgovor, a dok ćete pokušati smisliti što da napišete, on će se već stvoriti pred vama uživo. Uz to, možete očekivati i sjajne inventivne poruke koje će vas definitivno oboriti s nogu.

Ribe se obožavaju dopisivati i zavoditi putem poruka, a posebno se to odnosi na ženske Ribe koje su u SMS zavođenju jednostavno nenadmašne.

05.02.2014. 16:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh