« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
DRAGA ...

Kakve poruke šalju znakovi horoskopa

Stiže vam poruka od osobe koju ste sinoć upoznali i izmijenili brojeve telefona ... i već na temelju nje možete znati o kojem se znaku horoskopa radi

Hmmm, to je ... Jarac?
Hmmm, to je ... Jarac? (DeviantArt)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskopski znakovi

,

znakovi horoskopa

Ovan je veliki zavodnik koji obožava flert uživo, no vješt je i u porukama gdje će obično biti neka pjesma koja dobro opisuje njegove osjećaje - odabir obično pogađa u sridu.

Bik je romantik koji se voli igrati ljubavnim porukama, koje osim teksta imaju i znakove i slikice koje će najbolje opisati osjećaje ... romantično dopisivanje njihova je furka.

Blizanci su vješti s riječima, tako da su im poruke prave bombe, romantični i duboki koji pogađaju ravno u srce -  ako se namjere na vas, zavest će vas u trenu.

Rak voli iskazivati svoje osjećaje riječima, pa se može reći da mu je dopisivanje hobi, a tim će putem otkriti sve što se ne usudi reći uživo. Najbolje je to što svakoj osobi šalju poruke smišljene samo za nju.

Lav bi napravio sve samo da ne mora pisati, poruke smatra nužnim zlom i poslat će samo jednu, dobro smišljenu poruku koja će pokazati njegove osjećaje i privući željenu osobu na sastanak uživo.

Djevica ne voli pisati o osjećajima, tako da će poslati nekoliko vrlo ciljanih i kratkih poruka kojima je jedini cilj da ne gube vrijeme na dospisivanje i dođu do sastanka.

Vaga obožava slati zanimljive i intrigantne poruke pune romantičnih ili mudrih, najčešće dvosmislenih citata koji će zainteresirati osobu koja im se sviđa.

Škorpion je majstor intriga, pa će zavoditi dvosmislenim porukama i peckanjem sa skrivenog broja, a svoj identitet otkrit će u vrijeme i na način koji najmanje očekujete.

Strijelac je duhoviti filozof, što znači da su njegove poruke zanimljive, tajanstvene i dovoljno neodređene da vas potpuno obuzmu i žarko želite vidjeti tu osobu.

Jarac je nježan i romantičan, a kako voli čitati lijepe riječi upućene sebi, tako voli slati jednako vatrene i otvorene poruke osobi koja mu se sviđa. 

Vodenjak je umjetnik zavođenja modernim tehnologijama, uvijek spreman na duhovite i šaljive poruke na koje ne možete smisliti dovoljno dobar odgovor.

Ribe su veliki obožavatelji dopisivanja i poruka, to je način na koji najviše vole zavesti i biti zavedene, a znaju pogoditi tako precizno da ostajete bez daha.

26.09.2014. 15:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh