« Horoskop
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
STVARNO?

Kako znakovi horoskopa troše novac?

Horoskop vrlo dobro zna kojim je znakovima suđeno da svijetom hodaju punih, a kojim praznih džepova...

Tko štedi, a tko se razbacuje
Tko štedi, a tko se razbacuje (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

potrošnja

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

novac

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

Ovan - u sve što radi ovaj znak ulaže puno energije, no ne bi bilo loše kad bi dio te energije malo više usmjerio prema planovima štednje, kao što je pokazuje kad troši.

Bik - dobar osjećaj važan je na duže staze u životu, ali bilo bi dobro kad bi se toga češće sjetili, primjerice kad odlučuju je li ono što im daje dobar osjećaj u tom trenutku doista potrebno.

Blizanci - iznenađujuće su dobri u štednji za stvari koje su im važne, a inače prilično nemarno razbacuju lovu.

Rak - prije nego potrošite gomilu novca, razmislite postoji li jeftiniji način za zadovoljenje vaše potrebe za sigurnosti i udobnosti.

Lav - u poduzimanju svake akcije uvijek imaju kreativan plan i vole stvari raditi na duže staze. Trebali bi se toga držati i prilikom planiranja kredita.

Djevica - ne bi bilo loše kad bi trud i sredstva svog napornog rada Djevice uložile i u štednju te se osim o dobrobiti zajednice pobrinule o vlastitoj dobrobiti i budućnosti.

Vaga - ne bi bilo loše kad bi Vage djelić svojih mirotvornih vještina primijenile i u financijskom aspektu života. Ako ni zbog čega drugog, onda zbog toga da njihov svijet bude još divnije mjesto.

Škorpion - oni potrošnju svode na ono najosnovnije i redovito se trude uštedjeti nešto novca, ali ne bi bilo loše pokazati i malo odvažnosti i razmisliti o nekom drugom strateškom financijskom cilju.

Strijelac - u suzbijanju impulzivnosti korisno bi bilo zapitati se prije svake kupnje uklapa li se ona u vašu financijsku filozofiju. Ako se uklapa, a vjerojatno se uklapa jer je riječ o investiranju u stjecanje šire slike o svijetu, prije kupnje promislite i o načinu na koji bi vam se to ulaganje moglo vratiti.

Jarac - za lagodan život važna je i osigurana budućnost, a Jarci bi ovome trebali posvetiti više pažnje i u svoje financijske planove uračunati i nepredviđene slučajeve koji prate sve njihove želje.

Vodenjak - bilo bi dobro kad bi imao na umu da financijska disciplina na kraće staze donosi više slobode dugoročno i posvetio više pažnje svojoj financijskoj sigurnosti u budućnosti.

Ribe - financijsko planiranje budućnosti smatraju vrlo važnim, a kako ti planovi ne bi pali u vodu, dobro bi bilo ostvariti suradnju s financijskim stručnjakom ili partnerom s izraženijim smislom za odgovorno poslovanje.

15.09.2018. 15:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh